Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Επιστολή Περιφερειάρχη στον Πρωθυπουργό για την πρόθεση εξαίρεσης της Κοζάνης από την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου: «Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να συμβεί επ΄ουδενί»

Επιστολή Περιφερειάρχη στον Πρωθυπουργό για την πρόθεση εξαίρεσης της Κοζάνης από την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου: «Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να συμβεί επ΄ουδενί»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Επιστολή για την πρόθεση εξαίρεσης της Κοζάνης από τη λειτουργία του λιανεμπορίου, έστειλε στον Πρωθυπουργό ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης.
Θυμίζουμε ότι λίγη ώρα πριν αντέδρασε ηχηρά σε αυτό το ενδεχόμενο και ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, πληροφορούμαστε ότι η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων αποφάσισε να προτείνει την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα είτε με την μέθοδο του clik away,είτε κατά το μοντέλο της Αττικής, ενώ για την Κοζάνη εισηγείται να παραμείνει κλειστό το λιανεμπόριο, εκτιμώντας ότι η κατάσταση στην περιοχή είναι πιο επιβαρυμένη.

Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να συμβεί επ΄ουδενί. Η κοινωνική αντοχή αλλά και συνοχή είναι σε οριακό σημείο. Οι επιχειρήσεις βρίσκονται στα όρια της οικονομικής καταστροφής και κανείς πλέον δεν πείθεται ότι τα επαναλαμβανόμενα lock down γίνονται με υγειονομικούς όρους. Μια τέτοια ανακοίνωση θα προκαλέσει πιθανόν ανεξέλεγκτες καταστάσεις αφού ήδη δεχόμαστε σωρεία τηλεφωνημάτων αγανακτισμένων πολιτών.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Το πρόβλημα πλέον είναι κυρίως πολιτικό και θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί από εσάς προσωπικά.

Ευελπιστώ ότι θα προλάβετε μια τέτοια δυσμενή εξέλιξη για την περιοχή μας.

Με εκτίμηση,

O Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

 Γεώργιος Κασαπίδης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τι έδειξαν τα 437 rapid test που έγιναν σήμερα στο ΛΚΔΜ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Παρά τη χαλαρότητα που υπήρξε κατά τη διάρκεια των αργιών του Πάσχα, στο εργάσιμο τριήμερο που ακολούθησε, φάνηκε ...