Αρχική > Αρθρογραφία > Επιστολή αναγνώστη: «Μια πόλη χαμένη από χέρι»

Επιστολή αναγνώστη: «Μια πόλη χαμένη από χέρι»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

«Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να εκφράσω την βαθύτατη λύπη μου για την πόλη και το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών. Αρχικά δεν υπάρχει σεβασμός από τους οδηγούς μια πόλη χωρίς οδηγική παιδεία, στο κλειστό γυμναστήριο στον κόμβο ποτέ κανείς δεν σταμάτα στις διαβάσεις και το καλύτερο περνάνε ευθεία, αντικανονικά χωρίς να ακολουθήσουνε την κυκλική πορεία, το χειρότερο από όλα είναι ότι σε αυτήν την περιοχή υπάρχουν δημοτικά γυμνάσια και λύκεια και όμως κανείς σχεδόν δεν ακολουθεί το όριο ταχύτητας. Η λύση είναι απλή αλλά…….
Ποιο κάτω στον δρόμο στο μικρό πεζοδρόμιο ένα καφενείο βγάζει τραπέζια έξω και δεν υπάρχει χώρος για τους πεζούς αναγκασμένοι να κατεβαίνουν στον δρόμο όπου είναι επικίνδυνο.
Στην πλατεία γνωστό μαγαζί έχει καταλάβει όλων τον πεζόδρομο της πλατείας.
Το κλειστό γυμναστήριο είναι χάλια, εδώ φαίνεται η ανύπαρκτη παιδεία από μεγάλους σε ηλικία έως γονεύς, είναι μέσα στα μπουκάλια και τα σκουπίδια τα οποία δεν τα κάνουν μόνο παιδιά όπως ισχυρίζονται.
Αλλά ο σεβασμός που δυστυχώς δεν δείχνουν, οι πολίτες αυτής της πόλης,νομίζοντας ότι το γήπεδό τους ανήκει, για να κουτσομπολέψουν άντε μην αδικώ πάνε και για λίγο περπάτημα και πάνε 4-5 άτομα στην σειρά πιάνοντας όλους τους διαδρόμους. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι υπάρχουν και αθλητές που κάνουν άλλο είδος προπόνηση και δεν είναι αναγκασμένοι να τους προσπερνάνε και κυρίως να τους βλέπουν να φτύνουν στον διάδρομο.
Μια πόλη που δεν κάνει τίποτα και θα χάσει τους φοιτητές σε λίγα χρόνια και πολλά άλλα.»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος και συγγραφέας Σοφία Αδαμίδου, γεννημένη στη Χαραυγή Κοζάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα σήμερα, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην εντατική, η Σοφία Αδαμίδου, δημοσιογράφος του ...