Αρχική > Slider > Επίσκεψη υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης – Σε Καστοριά και Φλώρινα ο Ε. Αποστόλου στις 14-15 τρέχοντος

Επίσκεψη υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης – Σε Καστοριά και Φλώρινα ο Ε. Αποστόλου στις 14-15 τρέχοντος

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Επίσκεψη στους νομούς Καστοριάς και Φλώρινας πραγματοποιεί την Πέμπτη και Παρασκευή 14 – 15 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο οποίος θα επισκεφτεί αγροτοκτηνοτροφικές μονάδες, αγροτικούς συνεταιρισμούς και συσκευαστήρια, θα συναντηθεί με αγροτικούς φορείς και με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης.
Η περιοδεία του Ευάγγελου Αποστόλου ξεκινά την Πέμπτη από την Καστοριά, όπου στις 11 το πρωί θα επισκεφτεί στο γραφείο του τον αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Αδαμόπουλο. Μισή ώρα αργότερα θα επισκεφτεί την Γεωργική Ένωση Οπωροκηπευτικών (ΓΕΟΚ), η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στα μήλα. Εκεί θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΓΕΟΚ και με τον δήμαρχο Καστοριάς Ανέστη Αγγελή. Στις 12.30 το μεσημέρι θα επισκεφτεί την Πολυκάρπη και θα συζητήσει με αγροτικούς φορείς και κατοίκους της περιοχής.
Το απόγευμα στις 5.30 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του Φράγματος Νεστορίου, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία του έργου. Επίσης, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Νεστορίου Πασχάλη Γκέτσιο. Στις 6.30 θα μεταβεί στο δημαρχείο Άργους Ορεστικού, όπου τον υπουργό θα υποδεχτεί ο δήμαρχος Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου. Η περιοδεία στο νομό Καστοριάς ολοκληρώνεται με επίσκεψη στις 7 μ.μ. στο συσκευαστήριο φασολιών Αγκρόκα, όπου θα έχει ανοιχτή συζήτηση με την διοίκηση της συνεταιριστικής επιχείρησης και με αγροτικούς φορείς της περιοχής.
Την Παρασκευή δεύτερη ημέρα της περιοδείας του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νομό Φλώρινας, ξεκινώντας το πρωί με επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη Στέφανο Μπύρο. Το μεσημέρι θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με αγροτικούς φορείς και στη συνέχεια θα επισκεφτεί κτηνοτροφική μονάδα στην Καλλινίκη.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας