Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Επίσκεψη του Πρόεδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης στον Δήμαρχο Εορδαίας

Επίσκεψη του Πρόεδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης στον Δήμαρχο Εορδαίας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά επισκέφθηκε στο γραφείο του χθες το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Σπύρος Ζαννιάς. Τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας συνόδευε ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας Πέτρος Τσιάρας καθώς και ο Αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Αθανάσιος Αραϊλούδης.

Στην συνάντηση που ακολούθησε ο Παναγιώτης Πλακεντάς συνεχάρη τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας και τους εκπρόσωπους του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, για την εξαιρετική διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ε1 ηλικιών 12 έως 14, το οποίο ξεκίνησε από το Σάββατο 29 Αυγούστου και θα συνεχιστεί έως και σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στα γήπεδα τένις των εγκαταστάσεων του Ομίλου.

(Διαβάστε τι δήλωσε στο e-ptolemeos.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας για το πρωτάθλημα)

 Ο Δήμαρχος Εορδαίας σημείωσε ότι ο δήμος θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες περαιτέρω ενίσχυσης των εγκαταστάσεων του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, οι οποίες φιλοξενούν όχι μόνο πανελλήνιες αλλά και διεθνείς διοργανώσεις μεγάλης εμβέλειας, γεγονός που προσδίδει κύρος όχι μόνο στην πόλη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας, ενώ ωθεί περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό.

Στην συνάντηση, η οποία ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα και με διάθεση συνεργασίας, ήταν επίσης παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Εορδαίας Νίκος Φουρκιώτης, Δημήτρης Ορφανίδης, Μαρία Αντωνιάδου, Χρήστος Κεσκερίδης, Ρούλα Σεβαστού και Παναγιώτης Κάλφας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΙΧ χτύπησε παιδάκι με ποδήλατο στο δρόμο Πρωτοχωρίου-Λευκοπηγής και ο οδηγός το εγκατέλειψε-Συνελήφθη

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, στο δρόμο Πρωτοχωρίου-Λευκοπηγής, όταν ΙΧ ...