Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Επίσκεψη του Παναγιώτη Πλακεντά στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο (δελτίο τύπου)

Επίσκεψη του Παναγιώτη Πλακεντά στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο (δελτίο τύπου)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Παναγιώτης Πλακεντάς και ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της ενωτικής δημοτικής παράταξης «Ενωμένη Εορδαία». Εκεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Χιωτίδη, καθώς και με μέλη του Δ.Σ. των εργαζομένων και συζήτησαν τα διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με την ορθή λειτουργία του νοσοκομείου.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς σημείωσε με έμφαση ότι η νέα δημοτική αρχή θα είναι αρωγός, σε ότι της ζητηθεί, στην προσπάθεια ενδυνάμωσης και ανάδειξης του Μποδοσάκειου νοσοκομείου ως μίας από τις σημαντικότερες δομές δημόσιας υγείας στην χώρα.

Κατόπιν ακολούθησε επίσκεψη στους χώρους της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου, η οποία είναι πραγματικά μια εντυπωσιακή κατασκευή και δίνει πρόσθετη αίγλη στο Μποδοσάκειο, ενώ έγινε ξενάγηση στον επικεφαλής και στην ομάδα των υποψήφιων της «Ενωμένης Εορδαίας» στο βρεφονηπιακό σταθμό που υπάρχει εκεί, ο οποίος είναι υπερσύγχρονος, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ορθής λειτουργίας του.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team