Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης, Νίκου Λυσσαρίδη στον Ροδίτη

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης, Νίκου Λυσσαρίδη στον Ροδίτη

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Σήμερα, Τετάρτη 23/9/2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης ,Νικόλαος Λυσσαρίδης, επισκέφθηκε την Τοπική Κοινότητα Ροδίτη, του Δήμου Σερβίων. Στα πλαίσια μιας πιο άμεσης επικοινωνίας μεταξύ Περιφέρειας και πολιτών, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και έγινε καταγραφή των άμεσων προβλημάτων των κατοίκων αλλά και η άμεση ενημέρωσή τους σχετικά με τις δράσεις της Περιφέρειας και τα χρηματοδοτικά προγράμματα για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στη Δυτική Μακεδονία.

Εκεί,  ο Αντιπεριφερειάρχης  σε μια ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους των κοινοτήτων Ροδίτη, Μεσιανής και Βαθύλλακου ενημέρωσε για τα τρέχοντα και επερχόμενα χρηματοδοτικά προγράμματα (Εξωστρεφής Επιχειρηματικότητα, Επιχειρηματική Ευκαιρία στη Δυτική Μακεδονία, Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19), άκουσε για τα ατομικά και συνολικά προβλήματα της περιοχής και έδωσε άμεσες κατευθύνσεις και χρονοδιαγράμματα για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας τους. 

Η Αντιπεριφέρεια θέτει εαυτόν στη διάθεση των πολιτών, των τοπικών κοινοτήτων και παραγωγικών συλλόγων για πρόσκληση σε δημόσια ενημέρωση ώστε να υπάρξει πιο γρήγορη καταγραφή και αντιμετώπιση των προβλημάτων στις αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε λόγω πανδημίας και απολιγνιτοποίησης. Θα ακολουθήσουν επισκέψεις σε όλες τις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας. Παρακαλούμε τους αρμόδιους τοπικούς φορείς να επικοινωνήσουν με την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο email [email protected] για τον προγραμματισμό συναντήσεων ενημέρωσης με τον Αντιπεριφεριάρχη.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς προς δήμαρχο Κοζάνης: «Όποιος μας αμφισβητεί, αμφισβητεί 31 επιδημιολόγους

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Στις «βολές» που εκτόξευσε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, για την επιβολή lockdown και το «πάγωμα» της ...