Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Επίσκεψη της Αθηνάς Τερζοπούλου στην 5η Μονάδα (δελτίο τύπου)

Επίσκεψη της Αθηνάς Τερζοπούλου στην 5η Μονάδα (δελτίο τύπου)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Την 5η Μονάδα επισκέφθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Αθηνά Τερζοπούλου-Τζινιέρη, σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, συνοδεία υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού «Δημιουργούμε Μαζί!».

Εκεί τους υποδέχτηκε και τους καλωσόρισε ο κ. Σπυρόπουλος Σωτήρης, διευθυντής της κατασκευαστικής εταιρίας ΤΕΡΝΑ, η οποία είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου της κατασκευής της 5ης Μονάδας, και είχε μαζί τους λεπτομερή ενημερωτική συζήτηση για την εξέλιξη του έργου.

Κατόπιν, η κα. Τερζοπούλου μετέβη στο Κλιμάκιο Επίβλεψης του Έργου της Μονάδας Πτολεμαΐδα 5, όπου η ΔΕΗ επιβλέπει την πορεία εξέλιξης του έργου από την κατασκευαστική εταιρεία και συναντήθηκε με τον διευθυντή κ. Ζορμπά.

Η κα. Τερζοπούλου εξέφρασε το θαυμασμό της για την κατασκευή ενός τόσο σημαντικού για την περιοχή έργου και δήλωσε: «Θέλουμε οπωσδήποτε να κρατήσουμε τον ενεργειακό χαρακτήρα της περιοχής αλλά αυτό δυστυχώς είναι θέμα βούλησης του κράτους αφού προωθούνται πολύ οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας, μειώνοντας το ποσοστό συμμετοχής του λιγνίτη στην παραγωγή ενέργειας».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team