Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Επίσκεψη της Αθηνάς Τερζοπούλου στη Δ.Ε.Υ.Α.Ε. και τα συνεργεία καθαρισμού και πρασίνου – (δελτίο τύπου)

Επίσκεψη της Αθηνάς Τερζοπούλου στη Δ.Ε.Υ.Α.Ε. και τα συνεργεία καθαρισμού και πρασίνου – (δελτίο τύπου)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Αθηνά Τερζοπούλου, συνοδεία υποψηφίων συμβούλων τού συνδυασμού «Δημιουργούμε Μαζί!», επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου, στις 7:30 η ώρα το πρωί τα συνεργεία καθαρισμού και πρασίνου του Δήμου Εορδαίας που στεγάζονται στο κτήριο της πρώην ΑΕΒΑΛ.

Συναντήθηκε εκεί με τους εργαζόμενους και μέλη τού Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Εορδαίας, καθώς και με Αντιδημάρχους Καθαριότητας και Πρασίνου. Συζήτησε από κοντά τα τρέχοντα ζητήματα που τους απασχολούν, τα οποία είναι κυρίως η έλλειψη θέρμανσης αλλά και πόσιμου νερού, καθώς και το θέμα της καθαριότητας στις εγκαταστάσεις. Οι τουαλέτες τους είναι απαράδεκτες ενώ οι υπάλληλοι αναγκάζονται να πληρώνουν από μόνοι τους συνεργείο καθαρισμού για να τις καθαρίζει. Επίσης στο χώρο κυκλοφορούν πολλά αδέσποτα τα οποία αποτελούν κίνδυνο για τους εργαζομένους. Τονίστηκε πως ο μηχανολογικός εξοπλισμός των συνεργείων είναι πλέον απαρχαιωμένος και χρήζει άμεσης αντικατάστασης. Τέλος, σημαντικό πρόβλημα είναι πως δε διαθέτει ο Δήμος μέσον για τη μεταφορά τους από και προς τα συνεργεία όπου στεγάζονται.

Η κα. Τερζοπούλου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις των συνεργείων και είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει διά ζώσης τις ακατάλληλες συνθήκες που βιώνουν οι εργαζόμενοι.

Αποχωρώντας ευχήθηκε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα στους εργαζομένους.

Στο πλαίσιο των επισκέψεών της, η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας, εχθές, 22 Απριλίου, το πρωί, επισκέφθηκε τη Δ.Ε.Υ.Α.Ε., όπου ενημερώθηκε για τα θέματα τής Επιχείρησης από τη διευθύντρια Καρακασίδου Ησαΐα καθώς και να ευχηθεί καλό Πάσχα και καλή ανάσταση στους εργαζομένους.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team