Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Επίσκεψη κλιμακίου της ΑΔΕΔΥ στη ΔΟΥ Κοζάνης: «Είμαστε ο σάκος του μποξ- Κορύφωση του κοινωνικού αυτοματισμού η επίθεση στους συναδέλφους μας»

Επίσκεψη κλιμακίου της ΑΔΕΔΥ στη ΔΟΥ Κοζάνης: «Είμαστε ο σάκος του μποξ- Κορύφωση του κοινωνικού αυτοματισμού η επίθεση στους συναδέλφους μας»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την αμέριστη καταδίκη του περιστατικού της προηγούμενης Πέμπτης, στη ΔΟΥ Κοζάνης, με τσεκούρι σε υπαλλήλους εν ώρα εργασίας, εξέφρασε σήμερα το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ το οποίο βρέθηκε στην περιοχή.

Πρόεδρος και Γραμματέας της Εκτελεστικής Επιτροπής, επισκέφθηκαν τη ΔΟΥ Κοζάνης ενώ στη συνέχεια παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Όπως σημείωσε ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Γιάννης Πάιδας, το συγκεκριμένο περιστατικό είναι το χειρότερο που συνέβη σε υπαλλήλους του δημοσίου οι οποίοι είπε «πως νιώθουν καθημερινή απειλή».

Παράλληλα εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους τραυματίες εργαζομένους και τις οικογένειές τους, ενώ κάλεσε την πολιτεία να λάβει άμεσα μέτρα προστασίας και ασφάλειας, ειδικά σε υπηρεσίες υψηλού κινδύνου όπως οι ΔΟΥ.

«Εμείς θα κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά, ώστε να μηδενίσουμε τέτοια φαινόμενα. Λάθη των κυβερνώντων οι οποίοι αποφασίζουν, δεν μπορεί να φορτώνονται στους δημοσίους υπαλλήλους», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ.

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, Δημήτρης Μπράντης, στάθηκε στο φαινόμενο του κοινωνικού αυτοματισμού ο οποίος «τροφοδοτείται και από δηλώσεις πολιτικών» και συνεχάρη τον Διευθυντή της ΔΟΥ, για τον ηρωισμό που επέδειξε, καλώντας παράλληλα τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, να μονιμοποιήσει το συμβασιούχο υπάλληλο καθαριότητας που συνέβαλε αποφασιστικά στην ακινητοποίηση του δράστη.

Στη συνέντευξη τύπου, παραβρέθηκε και η Πρόεδρος των Εργαζομένων στις ΔΟΥ, Ρένα Υφαντή, η οποία τόνισε πως χρόνια τώρα οι εφοριακοί αποτελούν το σάκο του μποξ.

«Η ενέργεια  αυτή ήταν η κορύφωση του κοινωνικού αυτοματισμού, ζητάμε άμεσα μέτρα στις εφορίες όλης της χώρας».

Ταχεία ανάρρωση στους εργαζόμενους της ΔΟΥ Κοζάνης, αλλά και την καταδίκη του για το περιστατικό εξέφρασε με τη σειρά του και ο Πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Κοζάνης, Γιώργος Δαλαγιώργος.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Πανέμορφο τοπίο στην Ασβεστόπετρα στα λευκά

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Ασβεστόπετρα Εορδαίας σήμερα, με 10 πόντους χιόνι και τα πάντα στα λευκά! Δείτε επίσης ...