Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Επισκέψεις Παναγιώτη Πλακεντά σε Δροσερό, Ολυμπιάδα, Γαλάτεια και στο Β΄ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας (δελτίο τύπου)

Επισκέψεις Παναγιώτη Πλακεντά σε Δροσερό, Ολυμπιάδα, Γαλάτεια και στο Β΄ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας (δελτίο τύπου)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Συνεχίζοντας τον διάλογο που έχει ξεκινήσει η «Ενωμένη Εορδαία» με τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας, έτσι ώστε να γίνει γνωστό το πρόγραμμά της, χθες το απόγευμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους του συνδυασμού, επισκέφθηκε τις Τοπικές Κοινότητες Δροσερού, Ολυμπιάδας και Γαλάτειας.

Εκεί ο επικεφαλής της «Ενωμένης Εορδαίας» ανέλυσε τις προτάσεις του συνδυασμού σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και την βελτίωση της ποιότητας ζωής. Ο Παναγιώτης Πλακεντάς επανέλαβε ότι οι Τοπικές Κοινότητες αποτελούν μοχλούς ανάπτυξης για την επόμενη δημοτική αρχή.

Το πρωί της Τρίτης 14-5-2019 ο Παναγιώτης Πλακεντάς και ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων επισκέφθηκαν το Β΄ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας και συζήτησαν με τους παραβρισκόμενους καθώς και τους εργαζόμενους εκεί, παρουσιάζοντας τους άξονες της προγραμματικής πρότασης του συνδυασμού για την επόμενη μέρα στον Δήμο Εορδαίας.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team