Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Προτάσεις > Επιλέγουμε γωνιακούς καναπέδες

Επιλέγουμε γωνιακούς καναπέδες

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Το σαλόνι είναι για το κάθε σπίτι ο μεγαλύτερος χώρος που υπάρχει και συνήθως ο χώρος υποδοχής αφού η σύγχρονη αρχιτεκτονική θέλει το καθιστικό να είναι το πρώτο μέρος που συναντάει ο επισκέπτης μόλις ανοίγει την πόρτα του σπιτιού.

Το σαλόνι, είναι ο κυρίαρχος χώρος του σπιτιού, που βρισκόμαστε τις περισσότερες ώρες της ημέρας με την οικογένεια. Εκεί υποδεχόμαστε τους φίλους μας και είναι πάντα ο χώρος που μας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, καθώς υπόσχεται να κλέψει τις εντυπώσεις των καλεσμένων σας, επιβραβεύοντας το γούστο σας. Η όμορφη αισθητική και το αναπαυτικό κάθισμα είναι τα στοιχεία που αναζητάμε μετά από μία κουραστική μέρα.

Η καλύτερη λοιπόν επιλογή για τον χώρο του σαλονιού είναι οι γωνιακοί καναπέδες οι οποίοι προσδίδουν μοντέρνο στυλ και είναι χρηστικοί για τον χώρο μας.

Οι γωνιακοί καναπέδες σε σχήμα L τοποθετούνται άψογα σε μεγάλα και ευάερα σαλόνια αλλά και σε μικρότερους χώρους, παρέχοντας κάθισμα για αρκετούς καλεσμένους με μια πρακτική, καλαίσθητη και καθαρή χωροταξία.

Ιδανικά τόσο για να φιλοξενήσουν γκρουπ ατόμων ώστε να μπορούν να αντικρίζουν ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια μια συζήτησης αλλά και για ζευγάρια, αφού και οι δυο μπορούν να ξαπλώνουν άνετα απολαμβάνοντας την πλήρη χαλάρωση που προσφέρει το άνετο αγκάλιασμα του καναπέ γωνία.

Τι καναπέ όμως να επιλέξετε σύμφωνα με το ύφος και το μέγεθος του χώρου σας; Για να δούμε κάποιες βοηθητικές συμβουλές.

  • Compact καναπές:

Οι γωνιακοί καναπέδες μπορεί να θεωρούνται ογκώδη έπιπλα αλλά σε ένα μικρό χώρο τις περισσότερες φορές αποτελούν την πιο έξυπνη επιλογή, αφού διαμορφώνουν τη διαρρύθμιση του δωματίου, παρέχοντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα καθίσματα σε ένα μόνο έπιπλο.

Προτιμήστε ένα μικρό και ζεστό γωνιακό σαλόνι που είναι ελαφρώς ανασηκωμένο από το έδαφος. Με αυτό τον τρόπο, το φως που διαχέεται από κάτω θα το κάνει να δείχνει λιγότερο φορτικό.

  • Καναπές κρεβάτι ή καναπές γωνία L;

Και τα δυο προσφέρουν στιλ με τον δικό τους τρόπο, ωστόσο η επιλογή εξαρτάται καθαρά από το γούστο σας και την χωροταξία του σαλονιού σας.

Οι γωνιακοί καναπέδες κρεβάτια είναι ιδανικοί για εσάς που θέλετε μια προέκταση του κλασικού διθέσιου ώστε να έχετε χώρο για να απλωθείτε απολαμβάνοντας άνεση.

Από την άλλη, οι μεγάλοι γωνιακοί καναπέδες προσφέρουν μια σύγχρονη όψη σε μεγάλα σαλόνια και τοποθετούνται είτε στην γωνία του σαλονιού, είναι στο κέντρο.

Με αυτόν τον τρόπο χωρίζουν νοητά το σαλόνι σε δυο μέρη, δημιουργώντας κατά μια έννοια ένα δεύτερο δωμάτιο σε έναν open plan χώρο.

Λέμε ναι λοιπόν στους γωνιακούς καναπέδες και δημιουργούμε ένα σαλόνι ιδιαιτέρως χρηστικό, αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο που θα προσφέρει ζεστασιά στο σπίτι μας και δεν θα θέλουμε να φύγουμε από αυτό για κανένα λόγο.

Οι ιδέες είναι πολλές και μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα στα αγαπημένα μας έπιπλα EpiplaGand.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team