Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επενδυτής για το κτίριο της Ενώσεως – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 13/11

Επενδυτής για το κτίριο της Ενώσεως – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 13/11

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με ιδιαίτερη χαρά μεταφέρουμε στους αναγνώστες πληροφορίες μας, που αφορούν στο Ιστορικό κτίριο της Ενώσεως Γεωργικών Συνεταιρισμών Εορδαίας στο κέντρο της πόλης (συμβολή οδών 25ης Μαρτίου και Παυλίδη – Αδαμοπούλου).

Το κτίριο αυτό, που ανεγέρθηκε πριν από 6 δεκαετίες, αξιοποιείται με ενοικίαση μόνον των Ισογείων καταστημάτων ενώ ο πάνω όροφος είναι σε άθλια κατάσταση και χρειάζεται άμεσες επισκευές και συντηρήσεις.

Παλαιότερα η διοίκηση του Αγροτικού συνεταιρισμού, προέβει σε πρόσκληση ενδιαφέροντος για ανέγερση νέου κτιρίου με παρκινγκ κ.λπ, όμως δεν υπήρξε ενδιαφέρον, ούτε και υπάρχουν κονδύλια για την πλήρη ανακαίνιση του κτιρίου.

Τις προηγούμενες ημέρες, υπήρξε  πρόταση τοπικού επιχειρηματία, ο οποίος θέλοντας ν’ αφήσει κάτι στην περιοχή που τον ανέδειξε, προσφέρεται να ανακατασκευάσει πλήρως το κτίριο και στη συνέχεια να το αξιοποιήσει.

Με τη συνεργασία γνωστού γραφείου Αρχιτεκτόνων – Μελετητών, έκαναν έναν αρχικό σχεδιασμό και προϋπολογισμό του έργου ανακαίνισης, που εγγίζει τις 600.000 ευρώ.

Πλέον για το θέμα διάσωσης του Ιστορικού κτιρίου, και της πρότασης καλείται να αποφασίσει το Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πτολεμαΐδας.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team