Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > “Επέκταση” Πολύκεντρου: Κορυφαίο έργο στην Πτολεμαΐδα – Από τα παραπολιτικά του Παλμού 14/03/2018

“Επέκταση” Πολύκεντρου: Κορυφαίο έργο στην Πτολεμαΐδα – Από τα παραπολιτικά του Παλμού 14/03/2018

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ένα μεγάλο έργο, της Πτολεμαΐδας προϋπολογισμού 2.800.000 ευρώ, είναι προς έγκριση στην σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου θα γίνει στο Άργος Ορεστικό.

Πρόκειται για την έγκριση υποβολής πρότασης στο ΕΑΠ 2012-2016 για το έργο με τίτλο «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ».

Η επεξεργασμένη μελέτη του Δήμου Εορδαίας προβλέπει την δημιουργία δύο ορόφων πάνω από το Εμπορικό Πολύκεντρο, για την στέγαση υπηρεσιών του Δήμου, των Νομικών προσώπων και των Δημοτικών Επιχειρήσεων.

Ακόμη προβλέπει την πλήρη ανακατασκευή του υπογείου, την διεύρυνση του χώρου στάθμευσης και την επισκευή – αναβάθμιση των ισόγειων γραφείων και του περιβάλλοντος χώρου.

Ο Προγραμματισμός του μεγάλου αυτού έργου και η ένταξή του στον τοπικό πόρο, αξιοποιεί κατά τον καλύτερο τρόπο το Εμπορικό πολύκεντρο και αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής.

 

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Νέες τοπικές οργανώσεις και εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει συνεδρίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σε φάση αναδιάρθρωσης των τοπικών οργανώσεων βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Γίνονται ήδη διεργασίες ώστε να δημιουργηθούν ...