Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Η επαναληπτική ψηφοφορία θα αναδείξει τον πρύτανη στο ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας – Πρώτος ο Σ. Γκανάτσιος στον α΄ γύρο – Ποιοι είναι οι 4 αντιπρυτάνεις

Η επαναληπτική ψηφοφορία θα αναδείξει τον πρύτανη στο ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας – Πρώτος ο Σ. Γκανάτσιος στον α΄ γύρο – Ποιοι είναι οι 4 αντιπρυτάνεις

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ο Στέργιος Γκανάτσιος αναδείχτηκε πρώτος από τους υποψηφίους για τη θέση του πρύτανη του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί αύριο στην επαναληπτική ψηφοφορία μεταξύ Γκανάτσιου και Σεραφείμ Σαββίδη, ο οποίος ήρθε δεύτερος.

Ειδικότερα, η κάλπη για τον πρύτανη έδωσε την πρωτιά στον Σ. Γκανάτσιο με 39 ψήφους, ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο Σεραφείμ Σαββίδης με 37 ψήφους και τρίτη ήρθε η Παρασκευή Μητλιάγκα με 32 ψήφους. Η επαναληπτική ψηφοφορία αύριο θα είναι μία ψηφοφορία για γερά νεύρα, καθώς Γκανάτσιος και Σαββίδης θα δώσουν σκληρή μάχη στήθος με στήθος και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τον νικητή.

Στο μεταξύ εξελέγησαν με σχετική πλειοψηφία οι τέσσερις αντιπρυτάνεις, οι οποίοι είναι οι εξής: Νίκος Σαριαννίδης 25, Στέργιος Μαρόπουλος 21, Γεωργία Χαριτούδη 19, Ιωάννης Παπαδόπουλος 15. Ακολουθούν σε ψήφους χωρίς να εκλέγονται οι: Αντώνης Μπίσμπας 10, Κωνσταντίνος Παρίσης 9, Νίκος Ταουσανίδης 7 και Δημήτρης Ζησόπουλος 3.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας