Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Επαναλειτούργησε η λαϊκή αγορά της Πτολεμαΐδας με τα προβλεπόμενα μέτρα και ελέγχους – Δ. Ορφανίδης: «Ο κόσμος πειθάρχησε, μας σεβάστηκε αλλά η προσπάθεια πρέπει να είναι συνεχής» (VIDEO-φωτο)

Επαναλειτούργησε η λαϊκή αγορά της Πτολεμαΐδας με τα προβλεπόμενα μέτρα και ελέγχους – Δ. Ορφανίδης: «Ο κόσμος πειθάρχησε, μας σεβάστηκε αλλά η προσπάθεια πρέπει να είναι συνεχής» (VIDEO-φωτο)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Επαναλειτούργησε το πρωί η λαϊκή αγορά της Πτολεμαΐδας με τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας, από πλευράς του δήμου Εορδαίας, αλλά και ελέγχους από τη δημοτική αστυνομία, για την τήρηση αποστάσεων στους πάγκους και μη συνωστισμού του κόσμου.

Ο αντιδήμαρχος Εορδαίας Δ. Ορφανίδης σε δηλώσεις του στον «Π», τόνισε ότι ο κόσμος πειθάρχησε «σεβάστηκε αλλά η προσπάθεια πρέπει να είναι συνεχής», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο κόσμος βγήκε και ψώνισε τα απαραίτητα, φρούτα και λαχανικά, με τη λαϊκή αγορά να λειτουργεί σήμερα μετά από δέκα ημέρες διακοπής, λόγω σχετικής απόφασης που είχε λάβει η Πολιτική Προστασία.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Δ. Ορφανίδης: «Είχαμε την επαναλειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς και μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε πήγαμε πάρα πολύ καλά και στα θέματα των εκθετών αλλά και από τον κόσμο.
Ο κόσμος πειθάρχησε σε ότι είχαμε πει μας συμπαραστάθηκε και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί μέχρι το τέλος της αγοράς.
Υπήρχαν έλεγχοι από τη δημοτική αστυνομία και για τις παρουσίες, αλλά και στους δρόμους όπως και στους διαδρόμους αν τηρούνται οι αποστάσεις.
Υπήρχε πολύ καλός συντονισμός ενώ κάποια στιγμή ήρθε και η αστυνομία που βοήθησε στο θέμα του συνωστισμού αλλά σε γενικές γραμμές πήγαμε πολύ καλά και ελπίζω αυτό να γίνεται όσο διαρκέσουν τα μέτρα.
Η προσέλευση ήταν πάρα πολύ καλή και ένα μεγάλος μέρος των εκθετών είχαν πουλήσει όλα τα εμπορεύματα τους σχετικά νωρίς και έφυγαν ευχαριστημένοι. Πιστεύω με πολύ αγώνα και πολύ προσπάθεια να συνεχίσουμε έτσι και τις επόμενες Τετάρτες μέχρι να τελειώσουν τα μέτρα.
Ο κόσμος πρόσεξε πάρα πολύ μας σεβάστηκε πολύ αλλά η προσπάθεια πρέπει να είναι συνεχής γιατί ορισμένες φορές ξεχνιέται και δημιουργούνται προβλήματα στους πάγκους που σήμερα όμως ήταν μικρότερα από τις άλλες φορές».

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team