Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εορτασμός Τριών Ιεραρχών από τα εκπαιδευτήρια Σιάτιστας

Εορτασμός Τριών Ιεραρχών από τα εκπαιδευτήρια Σιάτιστας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

 

Τους μεγάλους πατέρες και διδασκάλους τους έθνους μας τίμησε τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, ανήμερα των Τριών Ιεραρχών,  ο εκπαιδευτικός κόσμος της Σιάτιστας.

Το πρωί τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλου, ακολούθησε αρτοκλασία και μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των Ψυχών των Αειμνήστων Ευεργετών, Δωρητών και Εκπαιδευτικών της Σιάτιστας.

Στο βίο και το πνευματικό έργο των Τριών Ιεραρχών αναφέρθηκε στην ομιλία του ο εκπαιδευτικός του Γυμνασίου Σιάτιστας Τριγώνη Χρήστο. Στη συνέχεια, εκφωνήθηκαν τα ονόματα των θανόντων ευεργετών – δωρητών και εκπαιδευτικών της Σιάτιστας, καθώς και τα ονόματα των εν ζωή ευεργετών των σχολείων της Σιάτιστας.

Ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιστορικού Τραμπαντζείου Γυμνασίου Σιάτιστας.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος, ο  Αντιδήμαρχος Λάζαρος Γκερεχτές, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ και Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βοίου Χρήστος Δόρδας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας Στέργιος Δίκος, ο Σχολικός Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης Ιωάννης Παπαδέλης, εκπαιδευτικοί και μαθητές, πρώην Διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολείων της Σιάτιστας και πολύς κόσμος.

 

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team