Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > ΕΟΡΔΑΙΑ: Νέοι φωτεινοί σηματοδότες στον Περδίκκα

ΕΟΡΔΑΙΑ: Νέοι φωτεινοί σηματοδότες στον Περδίκκα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με φωτεινούς σηματοδότες νέας τεχνολογίας θα αντικατασταθούν οι υφιστάμενοι  σηματοδότες στον Περδίκκα, Τοπική Κοινότητα του δήμου Εορδαίας, έργο το οποίο θα υλοποιηθεί με χρηματοδότηση της Αντιπερφέρειας της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης σε συνεργασία µε το δήμο Εορδαίας.

Η αντικατάσταση των παλαιών και φθαρμένων φωτεινών σηματοδοτών του Περδίκκα γίνεται στο πλαίσιο του έργου «Επισκευή κυκλοφοριακών κόμβων Περδίκκα». Για το σκοπό αυτό μάλιστα το δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας στην τελευταία συνεδρίασή του ενέκρινε τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Εορδαίας και Περιφέρειας Δυτικής  Μακεδονίας. Ταυτόχρονα εξουσιοδότησε τον  Δήμαρχο Σάββα Ζαµανίδη για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και όρισε τον εκπρόσωπο του Δήμου στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης του έργου.

Στο πλαίσιο λοιπόν του ανωτέρω έργου επισκευής κυκλοφοριακών κόμβων του Περδίκκα θα αντικατασταθούν οι παλαιοί και φθαρμένοι σηματοδότες και ιστοί και θα τοποθετηθούν  σηματοδότες τεχνολογίας LED. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 160.000 € και θα κατασκευαστεί από την  Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης η οποία χρηματοδοτεί το έργο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  έχει δοθεί σχετική έγκριση σύναψης της προγραμματικής σύμβασης για την εκτέλεση του παραπάνω έργου και από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η οποία ενέκρινε σχετική εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Παναγιώτη Πλακεντά.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 4.033 νέα κρούσματα σήμερα (13/4) – Έκρηξη στην ΠΕ Κοζάνης – Αναλυτικά πόσα εντοπίζονται στη Δ. Μακεδονία

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στη Δ. Μακεδονία εντοπίζονται: Στην ΠΕ Γρεβενών 11 νέα κρούσματα, στην ΠΕ Καστοριάς 25 νέα κρούσματα, στην ΠΕ ...