Αρχική > Slider > Εορδαία: Νέα εκποίηση υλικών από το χώρο της πρώην ΑΕΒΑΛ

Εορδαία: Νέα εκποίηση υλικών από το χώρο της πρώην ΑΕΒΑΛ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στην εκποίηση κινητών υλικών από τις εγκαταστάσεις της πρώην λιπασματοβιομηχανίας ΑΕΒΑΛ προχωρά ο Δήμος Εορδαίας, προκειμένου να μπορέσει να αξιοποιήσει το χώρο αυτό.

Το θέμα πρόκειται να απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας που συνεδριάζει τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 7μ.μ., καθώς το σώμα καλείται να εγκρίνει ειδικότερα την εκποίηση ξύλινων στρωτήρων (δοκών ) στις ράγες των σιδηροδρομικών γραμμών, που υπάρχουν στον ευρύτερο χώρο της πρώην ΑΕΒΑΛ.

Το Δ.Σ. καλείται ταυτόχρονα να συγκροτήσει την επιτροπή εκτίμησης των προς εκποίηση κινητών αυτών υλικών και να προσδιορίσει το ανάλογο τίμημα, καθώς, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η δημοπρασία εκποίησης κινητών από Δήμους ενεργείται μετά από προηγούμενη εκτίμηση του εκποιούμενου από επιτροπή η οποία συγκροτείται με απόφαση του δημάρχου ή προέδρου της Κοινότητας και αποτελείται: α) από δύο δημοτικούς ή κοινοτικούς συμβούλους, που υποδεικνύονται από το δημοτικό ή κοινοτικό συμβούλιο και β) από έναν μηχανικό, που ορίζεται από το δήμαρχο ή τον πρόεδρο της Κοινότητας και προέρχεται από την τεχνική υπηρεσία του Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με βάση πληροφορίες του «e-ptolemeos.gr», ως προσφορότερος τρόπος απομάκρυνσης των υλικών αυτών είναι να εκποιηθούν με φανερή πλειοδοτική δημοπρασία.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη