Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Εορδαϊκός: Τι συμβαίνει με το όνομα, το σήμα και το ΑΦΜ

Εορδαϊκός: Τι συμβαίνει με το όνομα, το σήμα και το ΑΦΜ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Επειδή τις τελευταίες μέρες υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν πως αν ο Εορδαϊκός ανέβει σε ανώτερες κατηγορίες θα εμφανιστούν μπροστά του παλιές αμαρτίες με το ΑΦΜ, πρέπει να τονίσουμε τα εξής.

 

Η ομάδα που θα παίξει στην Α΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κοζάνης αυτή τη στιγμή ονομάζεται Φ.Σ. Εορδαϊκός-Ακαδημία Ποδοσφαίρου και δεν έχει καμία σχέση με τον Εορδαϊκό 2007.

Έχει καινούριο σήμα (αυτό που βλέπετε)  καινούριο ΑΦΜ και είναι ένα σωματείο εντελώς «καινούριο» και «καθαρό».

Από εκεί και μετά οι φίλαθλοι ξέρουν πολύ καλά ή τουλάχιστον ενημερώνονται συνεχώς πως αυτή είναι μια νέα προσπάθεια και είναι διατεθειμένοι να τη στηρίξουν.

 

Όπως και να λέγεται Φ.Σ. ή  2007 Εορδαϊκό θα λένε πάμε να δούμε.

 

Εδώ η Βέροια πέρσι όλη τη χρονιά στα επίσημα χαρτιά ονομαζόταν Ελπίδα Σκουτάρεως αλλά στο γήπεδο οι φίλαθλοι Βέροια φωνάζανε και Βέροια και υποστηρίζανε τη Βέροια. Δεν έβγαιναν να λένε τι γίνεται αυτή είναι η Ελπίδα.

 

Εδώ τουλάχιστον το Εορδαϊκός δεν αλλάζει.

 

Και ξανατονίζουμε. Είναι μια ομάδα που ξεκίνησε από το 0, χωρίς χρέη και αν ανέβει δεν θα χρωστάει τίποτα από τα παλιά. Αυτός που χρωστάει είναι ο Εορδαϊκός 2007 που αυτή τη στιγμή είναι ανενεργό σωματείο.

 

Τώρα όσο αναφορά το σήμα που τόσος ντόρος έγινε δεν μπορούσε λόγω ενός τεχνικού προβλήματος να αλλάξει. Αλλά όσοι έμπαιναν και διάβαζαν το ρεπορτάζ θα έβλεπαν το σήμα του Φ.Σ. Εορδαϊκού.

 

Καλό είναι όταν γίνεται μια σωστή προσπάθεια όλοι να είναι κοντά και να τη στηρίζουν γιατί η πόλη πρέπει να αποκτήσει και πάλι ομάδα στις μεγάλες

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.