Αρχική > Slider > Εορδαϊκός: Στοχεύει στην ουσία και όχι στις εντυπώσεις

Εορδαϊκός: Στοχεύει στην ουσία και όχι στις εντυπώσεις

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει φέτος στον Εορδαϊκό φαίνεται από πολλά πράγματα. Την ισχυρή διοίκηση, την οργάνωση σε όλους τους τομείς αλλά και από το  πλήρες επιστημονικό τιμ που αποτελείται από:  το γυμναστή Δανιηλίδη Απόστολο, τον Ιατρό Ειδικευόμενο Ορθοπεδικής του Μποδοσάκειου Στρ. Ιατρό Ε.Α. (που μετεκπαιδεύεται στην Αθλητιατρική) Καραδήμο Δημήτριο, τον φυσιοθεραπευτή Τσαμουρτζή Δημήτριο με εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις και τη διατροφολόγο-διαιτολόγο Τύπου Χριστίνα.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν έγινε η ανάλυση σύστασης σώματος στους ποδοσφαιριστές από τη διαιτολόγο-διατροφολόγο της ομάδας Τύπου Χριστίνα κάτι που λίγες ομάδες ειδικά στο τοπικό κάνουν. Γιατί στον Εορδαϊκό στοχεύουν στην ουσία και όχι μόνο να κερδίζουν τις εντυπώσεις

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά όπως και η μεταγραφική αναζήτηση για παίκτες που θα προσφέρουν άμεσα στην ομάδα.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.