Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Εορδαϊκή Δύναμη: Τελετή λήξης Αγωνιστικής Περιόδου

Εορδαϊκή Δύναμη: Τελετή λήξης Αγωνιστικής Περιόδου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με βραβεύσεις των καλύτερων, μικρών αθλητών αλλά και αγωνιστικές επιδείξεις η Εορδαϊκή Δύναμη έριξε αυλαία στη φετινή αγωνιστική της χρονιά.

IMG_7788

Παρά τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες και τη καταρρακτώδη βροχή αρκετοί γονείς βρέθηκαν στην εκδήλωση και χειροκρότησαν τους μικρούς αλλά και μεγαλύτερους αθλητές της Εορδαϊκής Δύναμης.

IMG_7795 IMG_7803

Πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι Χρήστος Αλμασίδης προπονητής της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης καθώς και οι αθλητές της Διάφας Αργύρης, Τελικοστόγλου Αποστόλης και Μεχτερίδη Παπαδόπουλο Στέλιο. Μαζί τους βραβεύτηκε και η Γραμματούλα Χριστίδου η οποία έχει και το Χρήστο Αλμασίδη ως προπονητή.

IMG_7862

IMG_7860 IMG_7855

Ο προπονητής Σπανόπουλος Παναγιώτης, η ψυχολόγος Μήτου Τριανταφυλλια και ο φυσιοθεραπευτής Δημήτρης Ραφαηλίδης.

IMG_7853 IMG_7851 IMG_7854

Επίσης τιμήθηκαν οι νεαροί αθλητές του συλλόγου Χριστίδου Βασιλική για τη διάκριση της στο σχολικό πρωτάθλημα όπου πήρε το bonus του 20%, η Σάκκου Τριανταφυλλιάπου διακρίθηκε και αυτή στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, η Σάκκου Χριστίνα που όπως και ο Χριστίδης Παναγιώτης ήταν μέλη της Επίλεκτης Ομάδας Tae Kwon Do και η μεν πρώτη πήρε τη 2η θέση σε διεθνές μίτινγκ ενώ ο 2ος τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Τέλος δόθηκε έπαινος στην Δέσποινα Μαυρίδου, παλιά αθλήτρια του συλλόγου για την πολύ καλή επίδοση της στις πανελλήνιες εξετάσεις.

IMG_7819

Στην ίδια εκδήλωση δόθηκαν στους αθλητές οι νέες του ζώνες με τον Χρήστο Χριστίδη να ευχαριστεί όλους όσους βοηθάνε την σχολή τονίζοντας πως δεν έχει μόνο 2 παιδιά αλλά 112 και πως για όλα θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να πετύχουν τους στόχους τους.

IMG_7847 IMG_7849 IMG_7844 IMG_7842 IMG_7836 IMG_7832

Η Εορδαϊκή Δύναμη που είναι ένας σύλλογος με πολλές επιτυχίες και φιλοδοξεί να βαδίζει στο δρόμο αυτό για πολλά χρόνια.

IMG_7821 IMG_7813 IMG_7811 IMG_7810 IMG_7803

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.