Αρχική > Slider > Εορδαία: Πρόσληψη 30 εργατών καθαριότητας στο Δήμο

Εορδαία: Πρόσληψη 30 εργατών καθαριότητας στο Δήμο

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print


 

Την πρόσληψη έκτακτου εποχικού προσωπικού αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, σε έκτακτη συνεδρίασή του χθες Τετάρτη 28 Μαρτίου, για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών του δήμου στον τομέα της καθαριότητας.

Το Δ.Σ. ειδικότερα ενέκρινε ομόφωνα την πρόσληψη 30 Εργατών Καθαριότητας ΥΕ (υποχρεωτικής εκπαίδευσης), µε σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μέγιστης διάρκειας δύο μηνών,  (σε συνολικό διάστημα δώδεκα μηνών).

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Δημήτρη Πολυχρονίδη, η πρόσληψη έκτακτου προσωπικού κρίθηκε αναγκαία, διότι το υπάρχον μόνιμο προσωπικό δεν επαρκεί για να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες για την αποκομιδή των απορριμμάτων του διευρυμένου δήμου Εορδαίας, αλλά και διότι οι συμβάσεις του ήδη απασχολούμενου προσωπικού 8μηνης διάρκειας που απασχολούνται στην υπηρεσία Καθαριότητας λήγουν  στις 31/03/2018, ενώ εκκρεμεί η πρόσληψη του νέου μόνιμου προσωπικού.

Το Δ.Σ. ενέκρινε επίσης την τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018, για την εξασφάλιση πίστωσης για τις αποδοχές του έκτακτου προσωπικού και για τις εργοδοτικές τους εισφορές. H συνολική δαπάνη μισθοδοσίας του έκτακτου προσωπικού  ανέρχεται στο ποσό των 60.000 € και εισφορές στο ΙΚΑ στο ποσό των 16.800 ευρώ.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη