Αρχική > Slider > Εορδαία: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα στο σπίτι της στη Βλάστη

Εορδαία: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα στο σπίτι της στη Βλάστη

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print


 

Νεκρή βρέθηκε από συγχωριανούς της αργά το απόγευμα της Παρασκευής, στο σπίτι της στη Βλάστη, μια γυναίκα ηλικίας 85 ετών.

Η γυναίκα που ζούσε μόνη της στη Βλάστη, Τοπική Κοινότητα του Δήμου Εορδαίας, είχε μέρες να εμφανιστεί στο χωριό και αυτό ανησύχησε τους λιγοστούς κατοίκους που διαμένουν τον χειμώνα στην ορεινή Βλάστη, οπότε στις 7μ.μ. περίπου της Παρασκευής πήγαν στο σπίτι της και βρήκαν τη μοναχική γυναίκα πεσμένη στο πάτωμα, νεκρή.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και έσπευσαν αστυνομικοί από την Πτολεμαΐδα, οι οποίοι έδωσαν εντολή για την μεταφορά της σωρού στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, προκειμένου να διενεργηθεί την Δευτέρα στην Κοζάνη νεκροψία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «e-ptolemeos.gr» ο θάνατος της ηλικιωμένης, που πρέπει να σημειώθηκε αρκετές μέρες πριν, ίσως και πριν μια εβδομάδα, αποδίδεται από τις αστυνομικές αρχές σε παθολογικά αίτια,  αποκλείστηκε δηλαδή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς το σπίτι της δεν ήταν ανακατεμένο ενώ η ίδια φορούσε χρυσά κοσμήματα.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη