Αρχική > Slider > Εορδαία: Επιστροφή ανταποδοτικών τελών σε πολύτεκνους και ΑμΕΑ

Εορδαία: Επιστροφή ανταποδοτικών τελών σε πολύτεκνους και ΑμΕΑ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Στην επιστροφή ανταποδοτικών τελών κατά 30% σε ακόμα 52 πολύτεκνους και άτομα με αναπηρία προχωρά ο Δήμος Εορδαίας, για την περίοδο από 1-1-2016 έως 31-10-2016, κατόπιν της πρόσφατης έγκρισης του πρακτικού της επιτροπής αξιολόγησης αιτήσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, που αφορά στη χορήγηση μειωμένου τιμολογίου ανταποδοτικών τελών κατά 30% σε πολύτεκνους και σε ΑμΕΑ, για την προαναφερόμενη περίοδο και την επιστροφή του ποσού που αναλογεί στους δικαιούχους.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον «Π» ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Εορδαίας Γιάννης Αριστερίδης, «το ποσό της επιστροφής ανταποδοτικών τελών στους δικαιούχους ανέρχεται σε 2.368,69 ευρώ και αφορά σε 52 επιπλέον ωφελούμενους, οι οποίοι είχαν καταθέσει αιτήσεις με τη δεύτερη παράταση που είχε δοθεί».  Σημείωσε επίσης ότι η θέσπιση μειωμένου τιμολογίου ανταποδοτικών τελών κατά 30% σε πολύτεκνους και ΑμΕΑ έγινε  χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, σύμφωνα με την αρ. 3 του άρθρου 202 του Ν. 3463/2016.

Οι 52 νέοι ωφελούμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους και τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στο αρμόδιο γραφείο του Δήμου (στεγάζεται στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος Πτολεμαΐδας) προκειμένου να κατατεθούν τα χρήματα στο λογαριασμό τους.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη