Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Εορδαία: Διαμαρτυρία κατοίκων και φορέων για το κλείσιμο του Ταχυδρομείου στο Εμπόριο

Εορδαία: Διαμαρτυρία κατοίκων και φορέων για το κλείσιμο του Ταχυδρομείου στο Εμπόριο

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΤην αγανάκτησή τους για την απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ να κλείσει το Ταχυδρομικό κατάστημα του Εμπορίου, Τοπική Κοινότητα του Δήμου Εορδαίας, διαδήλωσαν σήμερα το πρωί δεκάδες κάτοικοι του Εμπορίου, αλλά και γειτονικών οικισμών οι οποίοι εξυπηρετούνται ολόκληρες δεκαετίες από το συγκεκριμένο κατάστημα των ΕΛΤΑ, ενώ παρών έδωσαν ο πρόεδρος και τοπικοί σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας αλλά και οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Αναρράχης και Μηλοχωρίου, καθώς και ο δημαρχεύων αντιδήμαρχος Εορδαίας Γιάννης Αριστερίδης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Τ.Κ. Εμπορίου Αθανάσιος Μπόζιας, αύριο Τρίτη στις 10 το πρωί θα συνεδριάσει το Τοπικό Συμβούλιο όπου θα συζητηθεί εκτάκτως το θέμα με αίτημα την παραμονή του Ταχυδρομείου στο Εμπόριο και θα ζητήσει να λάβει αντίστοιχη απόφαση και το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, για να ακυρωθεί η απόφαση αναστολής του, όπως έγινε και το 2013, ζητώντας ταυτόχρονα και τη στήριξη των βουλευτών του Νομού Κοζάνης.

Την πλήρη στήριξη του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη στο αίτημα των κατοίκων για την παραμονή του Ταχυδρομείου στο Εμπόριο, μετέφερε ο δημαρχεύων αντιδήμαρχος Γιάννης Αριστερίδης, ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να πιεστούν οι τοπικοί βουλευτές για να ανατραπεί, να ακυρωθεί η απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ για αναστολή λειτουργίας του Ταχυδρομείου Εμπορίου, καθώς εξυπηρετεί κι άλλα 4-5 χωριά της περιοχής.

«Δεν μπορεί να κλείνουν το Ταχυδρομείο Εμπορίου που έχει ζωή 108 ετών, που μοίραζε την αλληλογραφία και τις συντάξεις σε μια μεγάλη περιοχή, μέχρι Σισάνι, Κλεισούρα, Λέχοβο και είχε έξι ταχυδρομικούς υπαλλήλους», δήλωσε στο «e-ptolemeos.gr» κάτοικος του Εμπορίου, ο κ. Κώστας Ρετζής.

Τη διαμαρτυρία της για το κλείσιμο του Ταχυδρομείου Εμπορίου εξέφρασε και η κ. Ελένη Δάφκα, καθώς, όπως είπε, θα επιφέρει τεράστια ταλαιπωρία στους κατοίκους που θα αναγκάζονται να κατεβαίνουν στην Πτολεμαΐδα για να εξυπηρετηθούν, και ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους: «Που θα πηγαίνουν οι γέροντες του χωριού και των γειτονικών χωριών που εξυπηρετούνται από αυτό το Ταχυδρομείο;», διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Στάση Σερβίων: «Κύριε Γενικέ γραμματέα της αποκεντρωμένης Περιφέρειας Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας…ΒΟΗΘΕΙΑ- Με κλειστά μικρόφωνα η Δημοκρατία δε λειτουργεί»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ανακοίνωση για τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων που συνεδρίασε σήμερα και καλώντας τον Γενικό Γραμματέα της ...