Αρχική > Slider > Εορδαία: 2,1 εκατ. € για το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων του Νέου Οικισμού Κομάνου – Από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

Εορδαία: 2,1 εκατ. € για το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων του Νέου Οικισμού Κομάνου – Από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Την αποδοχή ποσού 2,1 εκατομμυρίων ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για το έργο «Εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Νέου Οικισμού Κομάνου», ο οποίος ανεγείρεται στην περιοχή «Κουρί» Πτολεμαΐδας, ενέκρινε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας στη συνεδρίασή του το βράδυ της Τετάρτης, μετά την εξασφάλιση της πράξης ένταξής του έργου στο ΠΔΕ.

Όπως ανέφερε το στέλεχος του γραφείου προγραμματισμού του Δήμου Νίκος Κουρουμπλής που εισηγήθηκε το θέμα, με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης εγκρίθηκε η ένταξη στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ΠΔΕ 2019, στη ΣΑΕΠ 041 του έργου «Εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Νέου Κομάνου, προϋπολογισμού 2.123.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε λοιπόν την αποδοχή της πράξης με τίτλο έγκριση υποβολής πρότασης στο πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων ΠΔΕ του ανωτέρω έργου, με φορέα χρηματοδότησης των περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και φορέα υλοποίησης το Δήμο Εορδαίας. Ενέκρινε επίσης την αποδοχή του προϋπολογισμού του έργου συνολικού ποσού 2.123.000 ευρώ,  καθώς και την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου και εγγραφή του ως άνω ποσού στο σκέλος των εσόδων στον αντίστοιχο ΚΑΕ (κωδικό) και την εγγραφή του έργου στο τεχνικό πρόγραμμα 2019 του δήμου Εορδαίας.

Μετά την ένταξη του έργο στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ετοιμάζονται τα τεύχη δημοπράτησης προκειμένου να προκηρυχθεί το έργο και να ξεκινήσει η εκτέλεσή του.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη