Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Έντονος προβληματισμός για τη λειτουργία της κεντρικής λαϊκής αγοράς της Κοζάνης – Οι ενέργειες του Δήμου

Έντονος προβληματισμός για τη λειτουργία της κεντρικής λαϊκής αγοράς της Κοζάνης – Οι ενέργειες του Δήμου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Έντονος προβληματισμός σε πολλούς δημότες της Κοζάνης επικρατεί για το τι θα γίνει με τη λειτουργία της κεντρικής λαϊκής αγοράς του Σαββάτου στην πόλη.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοζάνης Κώστας Κυριακίδης έχει επικοινωνήσει για το θέμα με τον γενικό γραμματέα εμπορίου Παναγιώτη Σταμπουλίδη, ζητώντας του εντολές για το τι προβλέπεται.

Μάλιστα, ο κ. Κυριακίδης, πρότεινε ως λύση την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας της λαϊκής αγοράς έως και τις 6 το απόγευμα, από τις 3 όπου ισχύει κανονικά, κάτι που δεν προβλέπεται. Αυτό που λέχθηκε από πλευράς ΓΓ Εμπορίου είναι πως αν κλείσουν λαϊκές αυτό μπορεί να φέρει συσσώρευση του κοινού στα σούπερ μάρκετ, κάτι που δεν ενδείκνυται.

Πάντως, ο προβληματισμός στο Δήμο Κοζάνης είναι έντονος για το θέμα, όπως επίσης και μεταξύ των παραγωγών, που επικοινωνούν με το Δήμο για το τι θα πρέπει να πράξουν αύριο. Μέχρι την ώρα που γραφόταν αυτές οι γραμμές, πάντως, φαίνεται πως η λαϊκή αγορά θα λειτουργήσει κανονικά.

Ζ.Π.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας