Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Έντονη δυσαρέσκεια του Σωματείου Καταστημάτων Εστίασης Εορδαίας για το πρόγραμμα 40 εκ. ευρώ: «επωφελήθηκαν και αρκετοί »εν αμφιβόλω» πληττόμενοι»

Έντονη δυσαρέσκεια του Σωματείου Καταστημάτων Εστίασης Εορδαίας για το πρόγραμμα 40 εκ. ευρώ: «επωφελήθηκαν και αρκετοί »εν αμφιβόλω» πληττόμενοι»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την έντονη δυσαρέσκεια του εκφράζει το Σωματείο Καταστημάτων Εστίασης και Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Εορδαίας για τα αποτελέσματα του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Δυτική Μακεδονία». Δυστυχώς η πλειονότητα των συνάδελφων έμειναν εκτός ενίσχυσης όπως αντίστοιχα συνέβη και στον κλάδο του Λιανεμπορίου.Το σωματείο είχε καταθέσει υπόμνημα στην Περιφέρεια ζητώντας την αύξηση των πόρων ώστε να μην μείνει κανείς από τους πραγματικά πληττόμενους αβοήθητος και ανέμενε να τηρηθούν οι εξαγγελίες του Υπουργού Ανάπτυξης οι οποίες τελικά «έμειναν στα λόγια». Από τα «γενικά» κριτήρια του προγράμματος αποδείχθηκε ότι επωφελήθηκαν και αρκετοί »εν αμφιβώλο» πληττόμενοι κάτι που το σωματείο είχε επισημάνει εξ αρχής ζητώντας αποκλειστικό πρόγραμμα ενίσχυσης για την Εστίαση.

 

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ του Σωματείου Καταστημάτων Εστίασης και Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Εορδαίας

 

διαβάστε σχετικά

Ιωάννης Μπασίνας (πρόεδρος σωματείου καφετεριών Κοζάνης ΕΡΜΗΣ):  : Η λίστα της ντροπής !!!!!  

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ν.Κουτλιάμπας (ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού): «Τρομακτική η ζημιά σε δεντροκαλλιέργειες-Ζητάμε αποζημίωση στο 100% και προκαταβολές»-VIDEO από το TOP CHANNEL

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Για τρομακτικές ζημιές, που δεν έχουν προηγούμενο, στο 100% της παραγωγής στη Δ. Μακεδονία, σε καλλιέργειες δέντρων, έκανε ...