Αρχική > Παραπολιτικά > Έντονες διαμαρτυρίες για τα έργα υπογείωσης καλωδίων ρεύματος – Από τα παραπολιτικά του Παλμού 16/05/2018

Έντονες διαμαρτυρίες για τα έργα υπογείωσης καλωδίων ρεύματος – Από τα παραπολιτικά του Παλμού 16/05/2018

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Οπωσδήποτε είναι σημαντικό να γίνονται έργα στην πόλη, που αναβαθμίζουν την λειτουργία της και το επίπεδο ζωής των πολιτών.

Πάντα όμως με την απαραίτητη τάξη και τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και κυρίως με την ταχύτητα που απαιτείται, ώστε να μην κουράζουν και παρενοχλούν τους περιοίκους.

Εδώ και ένα δίμηνο περίπου γίνονται εργασίες υπογείωσης καλωδίων σε αρκετά πεζοδρόμια της πόλης, με τρόπο όμως που ενοχλούν συμπολίτες μας, τόσο με την άναρχη κίνηση οχημάτων – μηχανημάτων, όσο και με την απόθεση μπάζων κ.λπ.

Προχθές μας τηλεφώνησε μία μητέρα από την περιοχή Παυλίδη -Αδαμόπουλου, η οποία κατήγγειλε ότι είναι σκαμμένα ταυτόχρονα και τα δυο πεζοδρόμια, με αποτέλεσμα να κινείται με το καρότσι της πάνω στο οδόστρωμα, αντιμετωπίζοντας τους γνωστούς κινδύνους.

Παράλληλα καταστηματάρχες καταγγέλλουν ότι δεν μπορούν να δουλέψουν στα καταστήματά τους λόγω του βομβαρδισμένου τοπίου, την επικινδυνότητα στα πεζοδρόμια και την σκόνη, που τους έχει κατακλύσει.

Είναι απαραίτητο, όπως οι ανάδοχοι του έργου,  να φροντίσουν ώστε να επικρατήσει η σχετική τάξη και η σύντομη περαίωση των εργασιών.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team