Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Εντατικές προετοιμασίες για την 1η Πολυκλαδική Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας – Επιδότηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης στους συμμετέχοντες

Εντατικές προετοιμασίες για την 1η Πολυκλαδική Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας – Επιδότηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης στους συμμετέχοντες

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Την 1η  Πολυκλαδική Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με το Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, 8-12 Μαΐου 2019, στον χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης.

Παράλληλα στο πλαίσιο της έκθεσης θα υλοποιηθεί και το «1ο Συνέδριο του Αναπτυξιακού Τρίπτυχου της Περιφέρειας μας Τουρισμός-Πολιτισμός-Τοπικά Προϊόντα».

Η έκθεση που αποτελεί την συνέχεια της Γενικής Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας στοχεύει στην τόνωση της ρευστότητας των επιχειρήσεων αλλά και την υψηλή ανταποδοτική προβολή τους μέσω της άμεσης επικοινωνίας με τους επισκέπτες.

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, Νίκος Σαρρής μιλώντας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε « Η έκθεση θα αποτελέσει ορόσημο για την εκθεσιακή πολιτική του επιμελητηρίου στην περιοχή και συνάμα το μεγαλύτερο επιχειρηματικό γεγονός, Στόχος μας είναι να δοθεί η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναδειχθούν και το επιμελητήριο να αναπτύξει την εξωστρέφειά του, για αυτό το λόγο θα υπάρξει επιδότηση των επιχειρήσεων-μελών του επιμελητηρίου με ποσοστό 20%».

Ο πρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, Κοσμάς Καλεντηριάδης αφού ευχαρίστησε το Επιμελητήριο Κοζάνης για την στήριξη υπογράμμισε πως «Για μας είναι ένα στοίχημα. Πρέπει να τονώσουμε την αγορά της Δυτικής Μακεδονίας βγαίνοντας έξω από τα σύνορά της. (…) Η απόφαση για αλλαγή της ημερομηνίας της έκθεσης πάρθηκε γιατί η άνοιξη είναι ευνοϊκότερη κίνηση της αγοράς ».

«Η έκθεση αποτελεί συνέχεια μιας σειράς εκθέσεων οι οποίες επί 33 χρόνια προσέφεραν τα μέγιστα στην εξωστρεφή δράση όλης της επιχειρηματικής κοινότητας», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, Ευθύμιος Χασιώτης τονίζοντας « για εμάς ο τομέας των εκθέσεων είναι ο ίσως ο πιο βασικός προκειμένου οι εξωστρεφείς δράσεις των επιχειρήσεων με τη βοήθεια του επιμελητηρίου να είναι αυτές που θα δώσουν “ανάσα” στην περιοχή ».

Τέλος ο ανάδοχος του έργου, Μιχάλης Μακαρίου ανέφερε πως « Η έκθεση είναι προσανατολισμένη με την αλλαγή της ημερομηνίας, το συνέδριο,  το επιχειρηματικό σεμινάριο προς τους εκθέτες, καθώς και τις διάφορες εκδηλώσεις να συνεισφέρει στην  τόνωση της ρευστότητας των επιχειρήσεων».

Η ανανεωμένη 1η Κλαδική Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών έχει σαφή και οργανωμένο σχεδιασμό ώστε  να μεγιστοποιήσει το θετικό αποτέλεσμα για τις επιχειρήσεις και να αποτελέσει το σημαντικότερο κοινωνικοοικονομικό γεγονός της περιοχής.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team