Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ένταση ανάμεσα σε Αντωνιάδη- Αδαμίδη στη Μελίτη ενώπιον του Υφυπουργού- Αναβλήθηκε η σύσκεψη στον ΑΗΣ- Γεράσιμος Θωμάς: «Ο ΑΗΣ Μελίτης επιστρέφει στη μητρική ΔΕΗ»

Ένταση ανάμεσα σε Αντωνιάδη- Αδαμίδη στη Μελίτη ενώπιον του Υφυπουργού- Αναβλήθηκε η σύσκεψη στον ΑΗΣ- Γεράσιμος Θωμάς: «Ο ΑΗΣ Μελίτης επιστρέφει στη μητρική ΔΕΗ»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σκηνικό έντασης δημιουργήθηκε σήμερα το πρωί στον ΑΗΣ Μελίτης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Υφυπουργού Ενέργειας, Γεράσιμου Θωμά.

Η προγραμματισμένη σύσκεψη στο διοικητήριο του ΑΗΣ αναβλήθηκε, καθώς λίγο πριν την έναρξή της ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, αποχώρησε εκνευρισμένος μετά την παρέμβαση του Βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Αντωνιάδη ο οποίος ουσιαστικά υποστήριξε πως «δεν υπάρχει ΓΕΝΟΠ, δεν υπάρχει Πρόεδρος, το συνδικάτο είναι εξαφανισμένο και αντιπολίτευση υπέρ της περιοχής κάνουμε εμείς».

Αυτή η αναφορά εξόργισε τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ, ο οποίος αποχώρησε από την αίθουσα και παρά τις προσπάθειες συναδέλφων του ώστε να πέσουν οι τόνοι, επέμενε στην απόφασή του.

Ο Γιώργος Αδαμίδης λίγο πριν φύγει οριστικά από την αίθουσα έστειλε μήνυμα προς την κυβέρνηση και τους βουλευτές ότι η επόμενη επίσκεψη Υπουργού στην περιοχή δεν θα είναι ίδια: «Την ευγένειά μας κάποιοι την εισπράττουν ως αδυναμία».

Η σύσκεψη τελικώς δεν πραγματοποιήθηκε, με τον Υφυπουργό εμφανώς προβληματισμένο να συνεχίζει την επίσκεψή του στο control του ΑΗΣ Μελίτης, όπου σε συνομιλία του με εργαζόμενο ανακοίνωσε πως η Λιγνιτική Μελίτης Α.Ε. που είχε δημιουργηθεί με το νόμο της αποεπένδυσης, θα καταργηθεί και η μονάδα επιστρέφει στη μητρική ΔΕΗ.

Ο Γεράσιμος Θωμάς εν συνεχεία και εκτός προγράμματος, επισκέφθηκε το Ορυχείο της Αχλάδας, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε σε τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας