Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης και Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης για τη διενέργεια αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας ελέγχου (self-testing)

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης και Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης για τη διενέργεια αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας ελέγχου (self-testing)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την Παρασκευή 9/4/2021 στις 12:30 -14.00 η Δ.Δ.Ε. Κοζάνης και ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης συνδιοργάνωσαν ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα τη διενέργεια αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας ελέγχου (self-testing), ενόψει της δια ζώσης λειτουργίας των Λυκείων.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης οι γιατροί:
— Τσεβεκίδης Χαράλαμπος, πρόεδρος Ι.Σ.Κ., Καρδιολόγος
— Κουτσιμανή Θεανώ, Γενική Γραμματέας Ι.Σ.Κ., Ωτορινολαρυγγολόγος
— Καζάκος Ευάγγελος, μέλος ΔΣ του Ι.Σ.Κ., Μικροβιολόγος, Διδάσκων Επιδημιολογία και      — Ιορδάνης Ρωμιόπουλος, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, εκπρόσωπος του Ε.Ο.Δ.Υ.

Από τους ιατρούς-εισηγητές στην τηλεδιάσκεψη παρουσιάστηκε αναλυτικά η διαδικασία διενέργειας και η λειτουργία των τεστ αυτοδιαγνωστικού ελέγχου covid 19 και απαντήθηκαν οι σχετικές ερωτήσεις-απορίες των συμμετεχόντων. Την τηλεδιάσκεψη παρακολούθησε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, Θοδωρής Μαρδίρης, οι Διευθύντριες/ Διευθυντές, Υπεύθυνοι για τη διαχείριση covid 19, σχολικοί νοσηλευτές, εκπαιδευτικοί και μαθητές των ημερήσιων και εσπερινών ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ., Γυμνασίων με Λυκειακές τάξεις της Δ.Δ.Ε. Κοζάνης, μέσω της πλατφόρμας zoom με ζωντανή αναμετάδοση στο youtube.

Η Δ.Δ.Ε. Κοζάνης ευχαριστεί τους ιατρούς του Ι.Σ.Κ. για την καθοριστική συμβολή τους στην έγκυρη ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας και για τη σταθερή και εξαιρετική συνεργασία, η οποία βεβαίως θα συνεχιστεί, όπως επιβάλλουν οι περιστάσεις και επιθυμούν όλες οι πλευρές.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Δήμος Γρεβενών: Δωρεάν rapid test κάτω από το Δημαρχείο την Τρίτη 11 Μαΐου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών, θα πραγματοποιήσει δωρεάν δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης ...