Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Mεγάλο ενδιαφέρον προσέλκυσε η ημερίδα για τον επαγγελματικό προσανατολισμό του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτ. Μακεδονίας

Mεγάλο ενδιαφέρον προσέλκυσε η ημερίδα για τον επαγγελματικό προσανατολισμό του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτ. Μακεδονίας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 3, 4, 10 και 11 Φεβρουαρίου οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις επαγγελματικού προσανατολισμού από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας (www.sefdym.gr), σε όλη την περιφέρεια και συγκεκριμένα σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Καστοριά, Φλώρινα, Αμύνταιο και Καστοριά.

O σύλλογος συνεργάστηκε με την εταιρία AristonPsychometricsμε εισηγητές την κα. Εύα Φουντουλάκη –  M.Sc. Συμβουλευτικής Ψυχολογίαςκαι τον Δρ. Πληροφορικής Χρυσόστομο Καπέτη και είχε τίτλο «Μάθηση και επάγγελμα – τα στάδια μιας στοχευμένης επιλογής».

Η μεγάλη προσέλευση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών δείχνει ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν στον επαγγελματικό προσανατολισμό και στην εισαγωγή των υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στο πλαίσιο της στήριξης μαθητών και γονέων εντός και εκτός αιθουσών διδασκαλίας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας θα συνεχίσει να διοργανώνει υψηλού επιπέδου δραστηριότητες.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team