Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ενδιαφέρουσα η ομιλία της Ε. Βασιλείου με θέμα: «Οι τρεις δόσεις της αιώνιας ζωής» στην κοπή της βασιλόπιτας του «Καλού Σαμαρείτη»

Ενδιαφέρουσα η ομιλία της Ε. Βασιλείου με θέμα: «Οι τρεις δόσεις της αιώνιας ζωής» στην κοπή της βασιλόπιτας του «Καλού Σαμαρείτη»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΑίσθηση προκάλεσε στους παρισταμένους στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Χριστιανικού – Φιλανθρωπικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ», η εμπεριστατωμένη ομιλία με θέμα: «Οι τρείς δόσεις της αιώνιας ζωής», της Θεολόγου και Διευθύντριας του 5ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας Ελένης Βασιλείου.

Ευλογώντας την πίτα του Συλλόγου ο Πατήρ Ελευθέριος Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Χριστοφόρου, ευχήθηκε υγεία και αγάπη σε όλους.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Αικατερίνη Γιάσογλου, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, ενώ διατύπωσε κάποιες σκέψεις της, για την καινούργια χρονιά.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κοζάνη

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κοζάνης πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, με τη φωταγώγηση του δέντρου στην ...