Αρχική > Παραπολιτικά > Ενδιαφέρον άρθρο του Βασίλη Χονδροματίδη – Από τα παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 17/04/2019

Ενδιαφέρον άρθρο του Βασίλη Χονδροματίδη – Από τα παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 17/04/2019

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Τους προβληματισμούς του για το Εθνικό Σχέδιο Ενέργειας Κλίματος (ΕΣΕΚ), εκφράζει με άρθρο του, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο συμπολίτης μας Μηχανικός του ομίλου ΔΕΗ Βασίλης Χονδροματίδης.

Γνώστης των θεμάτων της δημόσιας επιχείρησης, αλλά και των κοινοτικών οδηγιών εκφράζει την αγωνία για τον περιορισμό της λιγνιτικής δραστηριότητας, που θα έχει ολέθριες επιπτώσεις στην περιοχή.

Μικρή θεραπεία για το πρόβλημα, αποτελεί η περιβαλλοντική αναβάθμιση των μονάδων της ΔΕΗ, στην περιοχή μας, όπως ήδη γίνεται στην μονάδα Ι του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου και θα ακολουθήσει και στην μονάδα ΙΙ.

Όμως η χειρότερη επίπτωση, περιορισμού της λιγνιτικής δραστηριότητας θα είναι στην τεράστια μείωση θέσεων εργασίας και στην οικονομική συρρίκνωση, που θα έλθει στην περιοχή και σε πολλά ακόμη επαγγέλματα.

Ο Βασίλης Χονδροματίδης, όπως είναι γνωστό, είναι υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Κοζάνης, με τον Γιώργο Κασαπίδη.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team