Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας: «Θέατρο του παραλόγου- Ο αναβρασμός και η αδικία ξεχειλίζει- Απαιτούμε και εμείς ίση μεταχείριση και άμεση χρηματοδότηση»

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας: «Θέατρο του παραλόγου- Ο αναβρασμός και η αδικία ξεχειλίζει- Απαιτούμε και εμείς ίση μεταχείριση και άμεση χρηματοδότηση»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ανακοινώθηκαν χθες τα ονόματα των επιχειρήσεων που εγκρίθηκαν να λάβουν οικονομική ενίσχυση από το πρόγραμμα της περιφέρειας: «Ενίσχυση Μικρών και πολύ Μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19 στην Δυτική Μακεδονία».
Μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου, καθώς αυτό που βλέπουμε με μεγάλη μας λύπη είναι ότι η πλειοψηφία των επιχειρήσεων που περιέχονται στη λίστα ΔΕΝ αφορούσε τις εμπορικές επιχειρήσεις.
Ο αναβρασμός και η αδικία ξεχειλίζει. Η οργή των συναδέλφων είναι πραγματικά πολύ μεγάλη και φυσικά δικαιολογημένη. Τα κριτήρια του προγράμματος δεν ήταν δίκαια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ενταχθούν επιχειρήσεις του λιανεμπορίου.
Ειδικά, στον Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας αυτοί που ενισχύθηκαν είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, με αποτέλεσμα να μην φτάσει ποτέ το πρόγραμμα στον πραγματικό του σκοπό.

Κ. Περιφερειάρχη, – Κ. Βουλευτές,
Η απόγνωση έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Οι δυνάμεις μας (ψυχικές και σωματικές) εξαντλήθηκαν.
Το λιανεμπόριο έσβησε και γι αυτό είστε υπεύθυνοι ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ.
Ενεργοποίηση ΑΜΕΣΑ νέο πρόγραμμα για το λιανεμπόριο χωρίς περιορισμούς, για να σώσετε τα ΑΣΩΣΤΑ.
Απαιτούμε και εμείς ίση μεταχείριση και άμεση χρηματοδότηση.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Φωτογραφίες μέσα από τον πύργο ψύξης της 5ης μονάδας του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου, ενδεικτικές του ύψους από το οποίο έπεσαν και έχασαν τη ζωή τους οι δύο εργαζόμενοι

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Φωτογραφίες μέσα από τον πύργο ψύξης της 5ης μονάδας του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, ενδεικτικές του μεγάλου υψους στο ...