Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας: Ενημέρωση για την έναρξη των θερινών εκπτώσεων- Ποια Κυριακή θα είναι τα μαγαζιά ανοιχτά

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας: Ενημέρωση για την έναρξη των θερινών εκπτώσεων- Ποια Κυριακή θα είναι τα μαγαζιά ανοιχτά

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας σας ενημερώνει ότι από Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν μέχρι την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 στα εμπορικά.
Σύμφωνα με το νόμο τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων (Κυριακή 19 Ιουλίου 11:00 έως 16:00).
Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλιάς και νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική προβολή ποσοστού έκπτωσης.
Ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζεται και προβάλλεται η μειωμένη τιμή, πρέπει να ανταποκρίνεται στην αλήθεια και να μην είναι ανακριβή.
Υπάρχει μεγάλη ποσότητα και ποιότητα προϊόντων σε εξαιρετικές τιμές και αυτό θα το διαπιστώσουν οι καταναλωτές βγαίνοντας στους εμπορικούς δρόμους της πόλης.

Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου εύχεται σε όλους τους συναδέλφους καλές δουλειές σε όλη τη περίοδο των θερινών εκπτώσεων του 2020.

Στηρίζουμε την τοπική αγορά, για να μείνει το Ευρώ στον τόπο μας!
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team