Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Εκτός λειτουργίας η 3η μονάδα του ΑΗΣ Καρδιάς- Προβλήματα στην Τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας 

Εκτός λειτουργίας η 3η μονάδα του ΑΗΣ Καρδιάς- Προβλήματα στην Τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με μειωμένο θερμικό φορτίο λειτουργεί από τα μεσάνυχτα η Τηλεθέρμανση της πόλης της Πτολεμαΐδας, λόγω βλάβης που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο λέβητα της 3ης μονάδας του ΑΗΣ Καρδιάς που τροφοδοτεί το δίκτυο της Τηλεθέρμανσης.

Συγκεκριμένα η 3η μονάδα του ΑΗΣ Καρδιάς τέθηκε εκτός λειτουργίας τα μεσάνυχτα προκειμένου να επισκευαστεί η βλάβη, μια διαρροή στους αυλούς ανόδου του λέβητα της μονάδας, με αποτέλεσμα να έχει μειωθεί το παρεχόμενο θερμικό φορτίο στην Τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας η οποία τροφοδοτείται από τις μονάδες 3 και 4 του ΑΗΣ Καρδιάς.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του ΑΗΣ Καρδιάς, Βασίλη Τσίγκα, οι εργασίες επισκευής στην 3η μονάδα αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός της ημέρας, το αργότερο εντός 24ωρου, δηλαδή απόψε τα μεσάνυχτα. «Το αργότερο τα μεσάνυχτα πρόκειται να ανάψει η μονάδα, αλλά θερμικό φορτίο στην Τηλεθέρμανση αναμένεται να δοθεί γύρω στις 7 αύριο το πρωί», όπως δήλωσε στον «Π» ο κ. Τσίγκας.

KALFAS GIORGIOS 1

Η Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης (ΔΕΤΗΠ) από την πλευρά της προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών της κάνοντας χρήση των εναποθηκευτών θερμότητας και με τον εφεδρικό λέβητα της επιχείρησης που είναι εγκατεστημένος στο αντλιοστάσιο της ΔΕΤΗΠ στην περιοχή του “Αγροκηπίου” Πτολεμαΐδας και λειτουργεί με πετρέλαιο. «Το ευτύχημα», όπως δήλωσε στον «Π» ο πρόεδρος της ΔΕΤΗΠ, Γιώργος Κάλφας, «είναι ότι αυτή τη φορά δεν έχουμε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να καλύψουμε τη ζήτηση μέχρι το πρωί που αναμένεται να αποκατασταθεί η παροχή της πρόσθετης θερμότητας από τον ΑΗΣ Καρδιάς.»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ηλίας Κωνσταντινίδης(καρδιολόγος): «Καλούμαστε όλοι οι ιδιώτες γιατροί να στηρίξουμε το ΕΣΥ- Η ιστορία θα μας κρίνει»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ένα ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε πριν λίγο, ο γνωστός καρδιολόγος της Κοζάνης, Ηλίας Κωνσταντινίδης, ο οποίος με ...