Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Εκπαιδευτικό event με τον Dr. I. Κριτσωτάκι από την «8η Egnatia Expo» στην Πτολεμαΐδα!

Εκπαιδευτικό event με τον Dr. I. Κριτσωτάκι από την «8η Egnatia Expo» στην Πτολεμαΐδα!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ EVENT

ΜΕ ΤΟΝ Dr. Ι. ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016″ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

 Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, διοργανωτής της «8ης Γενικής Εμπορικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας – Εgnatia Expo» ενός θεσμού με πολύ ανοδική πορεία, κάνει μία διαρκή προσπάθεια εμπλουτισμού της ατζέντας της έκθεσης με σημαντικές επιστημονικές ημερίδες.

pougaridismedia

5PtUNK0

Στο πλαίσιο της ακόμη καλύτερης οργάνωσης της Έκθεσης, διοργανώνει ένα μοναδικό εκπαιδευτικό event, με θέμα: «ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ», με εισηγητή τον κορυφαίο συγγραφέα στον εκθεσιακό marketing dr.Ιωάννη Κριτσωτάκι, διδάκτορα των εμπορικών επιστημών και εμπειρογνώμονα του Διεθνούς Κέντρου Εμπορίου (ITC).

Να σημειωθεί, πως εδώ και τρία χρόνια, ο Καθηγητής Ιωάννης Κριτσωτάκις, είναι τεχνικός σύμβουλος της Έκθεσης, και οι όποιες κινήσεις για την αναβάθμισή της, έγιναν υπό την έμπειρη καθοδήγησή του.

Το event διοργανώνεται σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία EXPO COM Σοφοκλής Μποτονάκης”, και την POUGARIDIS MEDIA εταιρία που δραστηριοποιείται στην ενημέρωση, στην εκτύπωση, και στην εταιρική επικοινωνία.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στην Αίθουσα «ΠΑΛΑΤΑΚΙ» του Ξενοδοχείου Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 και ώρα 17:30 και σκοπός της εκδήλωσης  είναι: η ανάδειξη των δεξιοτήτων που απαιτούνται για την επαγγελματική ανάπτυξη σε συνθήκες οικονομικής ύφεσης. Θα παρουσιαστούν επίσης, τα οφέλη της εμπορικής έκθεσης, που χαρακτηρίζεται ως ο αποτελεσματικότερος τρόπος επικοινωνίας στην αγορά με πολλαπλά κέρδη. Πέρα από την εισήγηση του κ. Κριτσωτάκι, είναι σημαντικές και οι γνώσεις που θα αποκτήσουν οι συμμετέχοντες για το εμπόριο και τα νέα δεδομένα που επιβάλλεται να ακολουθήσουμε, γι αυτό και σας καλούμε να παρακολουθήσετε την ημερίδα, ανεξάρτητα από την συμμετοχή ή όχι του καθενός σε εκθέσεις, ώστε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας από έναν ειδήμονα του εμπορίου.

Πληροφορίες: Κο Μποτονάκη Σοφοκλή κιν 6909909500

Από το Γραφείο Τύπου

Επικοινωνία: egnatiaexpopress@gmail.com

AFISA_KRITSOTAKIS

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ψύχος στη Δ. Μακεδονία: Στους -17.8 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης!- Στου -15.8 στη Βλάστη (θερμοκρασίες)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ψύχος επικρατεί στις περισσότερες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας. Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες που σημειώθηκαν πριν λίγο από το δίκτυο ...