Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Εκλογή Συντονιστή και Αναπληρωτή Συντονιστή στη Ν.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ-Δελτίο Τύπου

Εκλογή Συντονιστή και Αναπληρωτή Συντονιστή στη Ν.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ-Δελτίο Τύπου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στις 12/2/20121 συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ της ΠΕ Κοζάνης με θέμα την εκλογή του νέου Συντονιστή και του Αναπληρωτή Συντονιστή της ΝΕ.

Η συζήτηση και η διαδικασία εκλογής έγιναν στο ίδιο κλίμα ενότητας και συναίνεσης που εκφράστηκαν κατά τη διάρκεια των συζητήσεων στις Οργανώσεις Μελών, όπως και στη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 6 και 7 Φεβρουάριου μέσω τηλεδιάσκεψης με τη συμμετοχή 254 αντιπροσώπων.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή εξέλεξε ομόφωνα ως Συντονιστή τον σ. Κώστα Πασσαλίδη και ως Αναπληρωτή Συντονιστή τον σ. Σωκράτη Βατάλη αναθέτοντάς τους να παρουσιάσουν σε επόμενη συνεδρίαση την πρόταση για το νέο πολιτικό πλαίσιο και το οργανόγραμμα λειτουργίας του νομαρχιακού οργάνου.

 

Κοζάνη 13 Φεβρουαρίου 2021

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «Δυστυχώς η αγορά μας καλείται να λειτουργήσει άλλη μια φορά με τη μέθοδο του click away»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δυστυχώς η αγορά μας καλείται να λειτουργήσει άλλη μια φορά με τη μέθοδο του click away. Είναι μια ...