Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Εκδήλωση  του έργου EMPLOYOUTH την Παρασκευή 12 Μαρτίου από το Τμήμα Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας

Εκδήλωση  του έργου EMPLOYOUTH την Παρασκευή 12 Μαρτίου από το Τμήμα Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Το Τμήμα Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας και οι εταίροι του έργου EMPLOYOUTH σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την τελική εκδήλωση του έργου EMPLOYOUTH η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 και ώρα 12:00.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων πρόληψης ενάντια στον covid-19, η συμμετοχή στην εκδήλωση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας zoom. Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση πατήστε εδώ.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών (Επικεφαλής Εταίρος) κ. Δημήτριος Γιαννάκης, ο Συντονιστής της Κοινής Γραμματείας του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας ΙΡΑ «Ελλάδα-Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014-2020» Δρ. Σπυρίδων Αρσενίου και  εκπρόσωπος του Υπουργείου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας (Ministry of Local Self Government).

Προσκεκλημένοι ομιλητές στην εκδήλωση είναι οι κκ. Γεώργιος Αραπάκης, Διευθυντής ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και Μπάμπης Φιλαδαρλής, MBA, MIEx, DipM. Ειδικός ανάπτυξης εξαγωγών, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Greece και τα αντικείμενα που θα αναπτύξουν αφορούν τις δεξιότητες για την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας στην διασυνοριακή περιοχή και τα απαραίτητα βήματα για την ανάπτυξη ενός επιχειρηματικού εγχειρήματος.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «EMPLOYOUTH» το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών, στο πλαίσιο του προγράμματος Interreg IPA CBC CCI 2014 TC 16 I5CB 009, και το οποίο αφορά σε δράσεις ενίσχυσης της νεανικής επιχειρηματικότητας στην διασυνοριακή περιοχή.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση πατήστε εδώ.

 

Κοζάνη, 5/3/2021

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «Δυστυχώς η αγορά μας καλείται να λειτουργήσει άλλη μια φορά με τη μέθοδο του click away»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δυστυχώς η αγορά μας καλείται να λειτουργήσει άλλη μια φορά με τη μέθοδο του click away. Είναι μια ...