Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Εκδήλωση της ΝΔ στην Κοζάνη με θέμα “Θέσεις & απόψεις για την Ελλάδα της Αποκέντρωσης: Ένας ανοιχτός διάλογος με τον κόσμο της αυτοδιοίκησης”

Εκδήλωση της ΝΔ στην Κοζάνη με θέμα “Θέσεις & απόψεις για την Ελλάδα της Αποκέντρωσης: Ένας ανοιχτός διάλογος με τον κόσμο της αυτοδιοίκησης”

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Εκδήλωση – ανοιχτή συζήτηση διοργανώνει η Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας στην Κοζάνη την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στις 18:00, στο Κοβεντάρειο, Χ.Μούκα 7 πεζόδρομος, με θέμα: «Θέσεις & απόψεις για την Ελλάδα της Αποκέντρωσης: Ένας ανοιχτός διάλογος με τον κόσμο της αυτοδιοίκησης».

Η εκδήλωση  πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επίσκεψης του προέδρου της ΝΔ και  αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην 82η  ΔΕΘ.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι

  • Κωνσταντίνος Τασούλας, Βουλευτής Ιωαννίνων
  • Κώστας Κοντογεώργος, Βουλευτής Ευρυτανίας,
  • Γιάννης Βοσκόπουλος, Δήμαρχος Φλώρινας, Πρόεδρος ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Τάσος Γαϊτάνης, Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team