Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Εκδήλωση τιμής από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βερμίου

Εκδήλωση τιμής από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βερμίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημ. Σχ. Βερμίου τίμησαν την Παρασκευή 21.12.2018 δύο συναδέλφους τους για την ξεχωριστή προσφορά τους στο σχολείο, με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους. Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν ο Σχολικός Σύμβουλος Μίμης Πλωμαρίτης και ο δάσκαλος Πληροφορικής Κώστας Χατζόπουλος

Ο Μίμης Πλωμαρίτης τα τελευταία 12 χρόνια στάθηκε εμπνευστής, καθοδηγητής, κριτικός φίλος και υπόδειγμα θετικής σκέψης και νηφαλιότητας για το Σχολείο. Ο διευθυντής του Σχολείου, Θέμης Απατσίδης, διερμηνεύοντας τα αισθήματα του συνόλου των διδασκόντων, επισήμανε την καθοριστική συμβολή του Μίμη Πλωμαρίτη στο άνοιγμα του Σχολείου στην κοινωνία, στην ανάληψη πρωτοβουλιών καινοτομίας και τη συμμετοχή του Σχολείου σε 3 πιλοτικά προγράμματα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και ένα του WWF.
Ο δεύτερος εκπαιδευτικός που τιμήθηκε, ο Κώστας Χατζόπουλος, υπήρξε ο άνθρωπος που ευαισθητοποίησε συνολικά τη σχολική κοινότητα για την ουσιαστική αναβάθμιση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού, εδραίωσε τη δικτύωση του Σχολείου με τον υπόλοιπο κόσμο και συνέβαλε καθοριστικά στην ένταξη των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και Επικοινωνίας στη διδακτική πραγματικότητα. Ταυτόχρονα, υπήρξε ακούραστος εργάτης, αφιερώνοντας αμέτρητες ώρες από τον προσωπικό του χρόνο για εξειδικευμένη εργασία στο Σχολείο καθώς και για την υλοποίηση των Summer Schools.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team