Αρχική > Slider > Egnatia Aviation: 28 νέοι εκπαιδευόμενοι πιλότοι έφτασαν στην Κοζάνη

Egnatia Aviation: 28 νέοι εκπαιδευόμενοι πιλότοι έφτασαν στην Κοζάνη

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Νέοι εκπαιδευόμενοι πιλότοι κατέφθασαν στην Κοζάνη, προκειμένου  να εκπαιδευτούν ως επαγγελματίες πιλότοι αερογραμμών, από την Egnatia Aviaton και τη σχολή που λειτουργεί στην Κοζάνη. Οι 28 νέοι εκπαιδευόμενοι πιλότοι θα προστεθούν στους 52 που ήδη  βρίσκονται στην Κοζάνη. Τους νέους πιλότους υποδέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Δημαρχείο Κοζάνης ο Δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης, παρουσία του συνιδιοκτήτη της Εταιρείας Egnatia Aviation Δημήτρη Λυμπεράκη.

Πρόκειται για την Τρίτη σειρά της iraqi airways που κατέφθασαν ήδη και διαμένουν στα διαμερίσματά τους, ενώ από την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσει και η εκπαίδευσή τους στο νέο εκπαιδευτικό κέντρο επί της οδού Καστοριάς. Το εγχείρημα που ξεκίνησε πριν έξι μήνες έχει πολύ μεγάλη επιτυχία, πολύ πιο μεγάλη από ό,τι ανέμενε η εταιρεία. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε,  στην Κοζάνη δεν θα έρθει μόνο η Iraqi airways αλλά θα υπάρξουν και άλλες συνεργασίες , με στόχο να υπάρχει μια νέα σειρά μαθητών κάθε 2 μήνες, με στόχο τους 200 μαθητές σε1-2 χρόνια από σήμερα.

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος της Iraki airways δήλωσε ευχαριστημένος τόσο από το όλο project όσο και από την υποδοχή του Δήμου Κοζάνης. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, μίλησε για την αξία και παρουσία της Egnatia Aviation, που συμβάλλει στην αξιοποίηση του αεροδρομίου, παράγοντας τοπικό αποτέλεσμα στην περιοχή. Αναφέρθηκε στην σχέση που έχει αναπτυχθεί, ισχυροποιείται, ενώ τέλος τους ευχήθηκε να είναι καλά και να περνούν καλά στην πόλη, που τους υποδέχθηκε θερμά.
(video-photos Γιώργος Τριανταφύλλου)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη