Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Γαλατινής για το συνδυασμό του Λάζαρου Γκερεχτέ: «Κανένας μεγάλος οικισμός χωρίς στελεχωμένο και σύγχρονο αγροτικό ιατρείο» (δελτίο τύπου)

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Γαλατινής για το συνδυασμό του Λάζαρου Γκερεχτέ: «Κανένας μεγάλος οικισμός χωρίς στελεχωμένο και σύγχρονο αγροτικό ιατρείο» (δελτίο τύπου)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Με τη Γαλατινή ολοκλήρωσε την Κυριακή 12 Μαΐου, τα εγκαίνια των εκλογικών του κέντρων, ο συνδυασμός «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Λάζαρος Γκερεχτές.

Στην ομιλία του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην έλλειψη γιατρού σε έναν μεγάλο οικισμό όπως αυτός της Γαλατινής, ξεκαθαρίζοντας πως η επόμενη δημοτική αρχή θα επιβάλλει τη λειτουργία και τη στελέχωση όλων των αγροτικών ιατρείων, τουλάχιστον σε χωριά τα οποία έχουν έντονη δραστηριότητα και κρατάνε τον πληθυσμό τους: «Δεν είναι αποδεκτό ο κάτοικος της Γαλατινής να περιμένει μία φορά την εβδομάδα για στοιχειώδεις παροχές υγείας», σημείωσε ο Λάζαρος Γκερεχτές.

Παράλληλα δεσμεύτηκε για τη διεκδίκηση αντισταθμιστικών από τη δραστηριότητα των αιολικών πάρκων, ώστε να αναβαθμιστούν βασικές υποδομές της Γαλατινής και να διορθωθούν τυχόν παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε και τους υποψηφίους της Δ.Ε. Ασκίου, η οποία όπως είπε θα παίξει στρατηγικό ρόλο, στην υλοποίηση του προγράμματος για την επόμενη μέρα στο Βόιο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team