Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Έγιναν τα εγκαίνια στα συνεργαζόμενα ιατρεία του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα

Έγιναν τα εγκαίνια στα συνεργαζόμενα ιατρεία του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την Τετάρτη το απόγευμα έγιναν τα εγκαίνια των συνεργαζόμενων ιατρείων του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα, επί της οδού Π. Αδαμοπούλου 12, στον 1ο όροφο, παρουσία του προέδρου του συνεταιρισμού Γιάννη Αβραμίδη, του διοικητικού συμβουλίου και αρκετών μελών.

Η λειτουργία των συνεργαζόμενων πολυϊατρείων ξεκίνησε την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου. Είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε με γιατρούς της πόλης προκειμένου να μπορούν να καλύπτονται οι ανάγκες της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, απευθύνονται πρωτίστως στα μέλη του Συνεταιρισμού της ΔΕΗ και σε όλο το ευρύ κοινό.

Οι παροχές  είναι πολλές και καλύπτουν πανελλαδικό δίκτυο γιατρών, ιατρικές εξετάσεις και ιατρικούς ελέγχους για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά από τις 10 το πρωί εως τις 2 το μεσημέρι και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2463306733.

Ενημερωθείτε σχετικά για τη λειτουργία των ιατρείων εδώ και για το καινοτόμο νοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας εδώ. και εδώ

Φωτογραφίες: Τάσος Τοκμακίδης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη & Αιμοδοσία – Ενημερωτική δράση στην κεντρική πλατεία Κοζάνης τη Δευτέρα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη η Δευτέρα 14/6/21 και Αιμοδοτούμε στο γραφείο Π. Χαρίση 23 από 15:30 -20:00 σε συνεργασία ...