Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ευχαριστήριο 1ου Δημοτικού Σχολείου Βερμίου & Νηπιαγωγείο Κομνηνών

Ευχαριστήριο 1ου Δημοτικού Σχολείου Βερμίου & Νηπιαγωγείο Κομνηνών

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Με την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων δημιουργικότητας και φαντασίας, «Θερινό Σχολείο – Λάκης Τερζίδης», που οργανώθηκαν τμηματικά από την 24η Αυγούστου έως και την 4η Σεπτεμβρίου 2016 στα Κομνηνά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά:

  • Την εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» για τη δωρεά 20 βιβλίων του μυθιστορήματος της Πηνελόπης Δέλτα «Παραμύθι χωρίς όνομα», που αποτέλεσε την πρώτη ύλη για το εργαστήρι δημιουργικής ανάγνωσης, το οποίο μόλις ξεκίνησε. Θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους και θα κλείσει με ανέβασμα θεατρικής παράστασης από τους μαθητές.
  • Τη Ντανιέλα Νικόλοβα-Σιδηροπούλου και το εικαστικό ατελιέ «Περί τέχνης» για το συντονισμό του εργαστηρίου trush-art και τη δημιουργία της σύνθεσης του ουράνιου τόξου, το οποίο θα κοσμεί πλέον το σχολείο μας.
  • Τη Σοφία Παπαδημητρίου για την οργάνωση του εργαστηρίου κοσμήματος, που άσκησε τους μαθητές μας στην τέχνη των κόμπων και τους βοήθησε να δημιουργήσουν το δικό τους βραχιολάκι από χρωματιστές κλωστές.
  • Τη Σκακιστική Ακαδημία Πτολεμαΐδας «Ο Σκακιστάκος» για τη διοργάνωση σιμουλτανέ αγώνα ανάμεσα στον κ. Κωνσταντίνο Χατζόπουλο και 16 μικρούς σκακιστές.
  • Το μουσικό συγκρότημα «ΔΗΘΕΝ» και τους καλλιτέχνες Τριαντάφυλλο Τσιόγκα, Γιάννη Βασιλειάδη, Γλύκα Δραγατογιάννη, Τάσο Μαρασλή και Βασίλη Παμπόρη, που παρουσίασαν την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού από το 1922 μέχρι σήμερα και μας χάρισαν μια μαγευτική βραδιά στην πλατεία των Κομνηνών.
  • Την Κινηματογραφική Ομάδα Πτολεμαΐδας για τη μοναδική εμπειρία της μεγάλης οθόνης από πανί, της υπαίθριας προβολής και της αισθητικής απόλαυσης μιας εξαιρετικής παιδικής ταινίας με θέμα τα παιδικά συναισθήματα.

Φυσικά, οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Πρόεδρο της Κοινότητας Κομνηνών κ. Παντελή Τσιλφίδη, τον Σύλλογο Γονέων, τους μαθητές και όλους όσους επισκέφτηκαν το χωριό για να συμμετέχουν στις δράσεις μας.

Ο Διευθυντής του Σχολείου
Θεμιστοκλής Απατσίδης

Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου
Άννα Ουζούνη

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team