Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Δυσλειτουργία του Δημαρχείου Δημ. Ενότητας Αγίας Παρασκευής – Καταγγέλλει ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ερμακιάς Δ. Σακελλάρης

Δυσλειτουργία του Δημαρχείου Δημ. Ενότητας Αγίας Παρασκευής – Καταγγέλλει ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ερμακιάς Δ. Σακελλάρης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Προβλήματα δυσλειτουργίας και έλλειψης επικοινωνίας των κατοίκων της Ερμακιάς και όχι μόνο με τις υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας στο Δημαρχείο της Δημοτικής Ενότητας Αγίας Παρασκευής του Δήμου Εορδαίας στον Άγιο Χριστόφορο, αναφέρει ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ερμακιάς, Δημήτρης Σακελλάρης, με δήλωσή του στο «e-ptolemeos.gr», ζητώντας παρέμβαση του Δήμου προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα.

Ο λόγος, όπως αναφέρει, είναι ότι η μετακόμιση των υπηρεσιών του Δήμου στο πρώην Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να εγκατασταθεί το Ειδικό Εργαστήρι Πτολεμαΐδας στο νέο Δημαρχείο που είχε κατασκευαστεί επί “Καλλικράτη” στον Άγιο Χριστόφορο, πήρε μεγάλο διάστημα, έναν ολόκληρο μήνα, ενώ δεν έχει συνδεθεί το τηλέφωνο, με αποτέλεσμα οι δημότες των γειτονικών Τοπικών Κοινοτήτων να μην μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά για να ζητήσουν τα έγγραφα ή τις βεβαιώσεις που χρειάζονται και να αναγκάζονται να κατεβαίνουν στο Δημαρχείο Πτολεμαΐδας για να εξυπηρετηθούν.

Ο κ. Σακελλάρης ανέφερε ειδικότερα ότι, «πριν ένα μήνα ξεκίνησε η διαδικασία μετακόμισης του Δημαρχείου από το νέο στο παλαιό κτήριο, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, προκειμένου να εγκατασταθεί στο νέο κτήριο το Ειδικό Εργαστήριο Πτολεμαΐδας», τονίζοντας ότι «η μετακόμιση τράβηξε σε μάκρος, πήρε πάνω από ένα μήνα, ενώ έπρεπε να γίνει μέσα 2-3 μέρες. Και ενώ ολοκληρώθηκε η μετακόμιση την προηγούμενη εβδομάδα, δυστυχώς δεν λειτουργεί το τηλέφωνο, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της Ερμακιάς, αλλά και του Καρυοχωρίου και της Σπηλιάς, να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δημαρχείο, διότι δυστυχώς δεν λειτουργεί το τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να έχει αποκοπεί η επικοινωνία των κατοίκων με το νέο χώρο στον οποίο στεγάζεται το Δημαρχείο και για κάποιο έγγραφο που χρειάζονται αναγκάζονται να κατεβαίνουν στο κεντρικό Δημαρχείο του Δήμου Εορδαίας στην Πτολεμαΐδα, ενώ μπορούσαν να το ζητήσουν τηλεφωνικά.»

Σημείωσε μάλιστα ότι «οι Τοπικές Κοινότητες δεν έλαβαν επίσημη ενημέρωση για την μετακόμιση στο παλαιό Δημαρχείο και γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων από πολίτες. Κι ενώ είμαστε ανενημέρωτοι καλούμαστε να δώσουμε εξηγήσεις γιατί δεν λειτουργεί το τηλέφωνο στο Δημαρχείο.»

 

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη