Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Δύο χρυσά, δύο αργυρά κι ένα χάλκινο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας για τον Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης

Δύο χρυσά, δύο αργυρά κι ένα χάλκινο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας για τον Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Πέντε μετάλλια (δύο χρυσά, δύο αργυρά κι ένα χάλκινο) κατέκτησε το σωματείο μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας όλων των κατηγοριών που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά από 23 έως 26 Ιουλίου.

Την Πέμπτη 23/7 στην κατηγορία των παίδων-κορασίδων, κάτω από δύσκολες συνθήκες για όλα τα πληρώματα λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, η δίκωπος χωρίς πηδαλιούχο των παίδων με τους Δημήτρη Σταυριανίδη και Γιώργο Χαρισίου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

Οι ισχυροί άνεμοι στέρησαν το χρυσό μετάλλιο από το τετραπλό σκιφ κορασίδων με τις: Λαπίκωφ Βικτώρια, Μακρυγιάννη Λεμονιά, Λάκκα Ειρήνη και Παπαδημοπούλου Σταυρουλα που τερμάτισαν τρίτες με σπασμένο κουπί από τον κυματισμό.

Το Σάββατο 25/7 στους τελικούς των εφήβων-νεανίδων και αντρών-γυναικών κάτω των 23ων ετών, στο αγώνισμα του σκιφ εφήβων, ο Μακρυγιαννης Γιώργος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. Στο αγώνισμα της δικώπου  ανδρών κάτω των 23 ετών οι Λαπίκωφ θεόδωρος και Μακρυγιαννης Γιώργος κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

Την Κυριακή 26/7, στους τελικούς της κατηγορίας αντρών-γυναικών, η δίκωπος ανδρών με τους Λαπίκωφ Θεόδωρο και Μακρυγιάννη Γιώργο κατέκτησε  πάλι το χρυσό μετάλλιο σε μια πολύ σκληρή κούρσα με πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Στα υπόλοιπα αγωνίσματα είχαμε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

4η θέση:

Δημήτρης Σταυριανίδης και Γιώργος Χαρισίου στη δίκωπο χωρίς πηδαλιούχο Εφήβων

Λαπίκωφ Βικτώρια και Μακρυγιάννη Λεμονιά στη δίκωπο  χωρίς πηδαλιούχο Νεανίδων.

Λαπίκωφ θεόδωρος και Μακρυγιαννης Γιώργος στο διπλό σκιφ Ανδρών

Λαπίκωφ θεόδωρος στο σκιφ Ανδρών

5η θέση:

Μακρυγιάννη Αθανασία στο σκιφ Γυναικών

7η θέση:

Δουβαρτζίδης Ιορδάνης στο σκιφ ελαφρών βαρών Ανδρών

9η θέση:

Δουβαρτζίδης Ιορδάνης στο σκιφ Εφήβων

10η θέση:

Λάκκα Ειρήνη στο σκιφ Νεανίδων

Συγχαίρουμε τους αθλητές μας για τις επιτυχίες τους. Είμαστε περήφανοι που το σωματείο μας παρά τον μικρό αριθμό συμμετεχόντων αθλητών (συμμετείχαμε με δέκα αθλητές σε δεκατρία αγωνίσματα), καταφέρνει πάντα να είναι ψηλά στην κατάταξη όλων των σωματείων πανελληνίως, σύμφωνα με τα αποτελέσματα και την συλλογή μεταλλίων.

Συγχαίρουμε για άλλη μια φορά τον προπονητή μας Τάσο Λαπίκωφ για την ποιότητα της δουλειάς του.

Καλή συνέχεια στους αθλητές μας Λαπίκωφ Θεόδωρο και Μακρυγιάννη Γιώργο στην Εθνική Ομάδα, με την οποία θα συνεχίσουν τις προπονήσεις για να συμμετάσχουν στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Το Δ.Σ.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε η ΑΕΠ Κοζάνης

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Στα πλαίσια της συνεργασίας της ΑΕΠ Κοζάνης με όλους τους φορείς της περιοχής μας, ...