Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Δυναμική η Αθηνά Τερζοπούλου στην ομιλία της για τον β’ γύρο – (δελτίο τύπου)

Δυναμική η Αθηνά Τερζοπούλου στην ομιλία της για τον β’ γύρο – (δελτίο τύπου)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με μία θριαμβευτική και ιδιαίτερα καυστική ομιλία απευθύνθηκε προς τον λαό της Εορδαίας, σήμερα Πέμπτη 30 Μαΐου, η υποψήφια Δήμαρχος Αθηνά Τερζοπούλου-Τζινιέρη, η οποία με μεγάλο ενθουσιασμό και τόλμη ανέλυσε το πολιτικό προφίλ του συνυποψηφίου της στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Αφού ευχαρίστησε τους συμπολίτες μας για την προτίμησή τους στο πρόσωπό της, φέρνοντάς την στη θέση να διεκδικεί με αξιώσεις τον δημαρχιακό θώκο την ερχόμενη Κυριακή, περιέγραψε το όραμά της για έναν νέο Δήμο Εορδαίας μιλώντας για έναν πολιτισμό στην καθημερινότητα, την καθαριότητα, το πράσινο, τις παιδικές χαρές, τα πάρκα και τις πλατείας καθώς και στην προσβασιμότητα για τα ΑμεΑ, δίνοντας λύσεις σε προβλήματα καθημερινότητας του Δήμου.

Στη συνέχεια της ομιλίας η κ. Τερζοπούλου, με αιχμηρό τρόπο επικεντρώθηκε στη σκιαγράφηση του πολιτικού προφίλ του συνδιεκδικητή της για το Δήμο Εορδαίας. Σημείωσε πως πρόκειται για έναν επαγγελματία πολιτικό ο οποίος ανάλογα με τις πολιτικές συγκυρίες που τον βόλευαν, μεταπηδούσε σε πολιτικούς αντιπάλους συνεργατών του. Έναν ανεπάγγελτο, με δίψα για τη χρόνια εξουσία που έχει ανάγκη για να επιβιώσει, ο οποίος ήταν παντού απών και σε επίπεδο περιφέρειας.

Πολλές ήταν οι φορές που οι παρευρισκόμενοι που είχαν κατακλίσει την κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, στηρίζοντας τις θέσεις της υποψήφιας Δημάρχου.

Η υποψήφια Δήμαρχος αναφέρθηκε εκτεταμένα στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και τις απώλειες θέσεων εργασίας καθώς και στη σύνδεση της ΔΕΤΗΠ με την 5η Μονάδα, η χρηματοδότηση της οποίας ακόμη βρίσκεται στον αέρα, όπως και η διέλευση του αγωγού ΤΑΠ από την περιοχή μας. Συνέχισε σημειώνοντας για τη μηδενική απορροφητικότητα στην αγροτική ανάπτυξη και ανέφερε σε αντιδιαστολή τη χρηματοδότηση του Μαμάτσειου σε σχέση με τα προβλήματα του Μποδοσάκειου. Παρέθεσε διεξοδικά προτάσεις του Δήμου τις οποίες ο ακόμη εν ενεργεία Αντιπεριφερειάρχης δεν έχει προωθήσει, έργα τα οποία δεν έχουν αποπερατωθεί και εργασίες που βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο υποσχέσεων.

Η κ. Τερζοπούλου απαρίθμησε προγράμματα και ευκαιρίες που έχουν χαθεί διότι σε όλες τις περιπτώσεις ο Αντιπεριφερειάρχης ήταν και παραμένει ΑΠΩΝ. Κατέδειξε το πως έμεινε αναξιοποίητη η θεσμική του θέση για το καλό του Δήμου μας.

Τελειώνοντας, κάλεσε το λαό της Εορδαίας να αποφασίσει και να ψηφίσει την ερχόμενη Κυριακή, δίνοντάς της την εντολή να αναλάβει υπεύθυνα τις τύχες του Δήμου Εορδαίας.

Η εκδήλωση έκλεισε με τους υποψηφίους συμβούλους να ανεβαίνουν στην εξέδρα και χέρι-χέρι να εκπέμπουν μήνυμα νίκης για την Κυριακή.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team